reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry.
Jak wasze noce? Spokój czy przeboje? Mnie dziś ma z budzil ok 4tej bo mu się chyba na amory zebrało A mi się śniło właśnie że będę do niego pociągiem jechać. I mu przez sen odpowiedziałam że musi odpuścić bo mam pociąg na 4.30 i się spóźnię A jadę do niego do Warszawy;)
Dziś w planach większe porządki.i spokój :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

reklama
Hej Dziewczyny :)
Całą niedziele podczytywalam ale.nie miałam siły pisać, jakiś spadek formy mnie dopadł:( Mam nadzieję, że dziś już będzie lepiej tymbardziej że jestem sama cały dzień z synem bo Mąż ma dodatkową pracę:)
Zjemy śniadanko i przejdziemy się do rossmana po kosmetyki do szpitala:)
Przelewalyscie w te małe buteleczki czy bierzecie cały np szampon czy tam żel?

Dziewczyny powodzenia na wizytach :*
A dla wszystkich miłego dnia :)

Dzień dobry.
Jak wasze noce? Spokój czy przeboje? Mnie dziś ma z budzil ok 4tej bo mu się chyba na amory zebrało A mi się śniło właśnie że będę do niego pociągiem jechać. I mu przez sen odpowiedziałam że musi odpuścić bo mam pociąg na 4.30 i się spóźnię A jadę do niego do Warszawy;)
Dziś w planach większe porządki.i spokój :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Witam Panie:)
Ja właśnie wracam z ostatnich już badań krwi;) mile zaskoczenie, bo pustki w laboratorium. Noc miałam kiepską,bo chciało się z ilu,A do badania rano musiałam oddać...Ale jakoś dałam radę. Jeszcze mój trzylatek o 5 rano się zsikal trzeci raz do łóżka.... no ale nic. Na 14 jadę do fryzjera:) teraz śniadanko i chyba trochę odpocznę.

Również trzymam kciuki za wszystkie wizyty:)

Ja sobie czekam na magiczna 7.00 aż otworzą mi diagnostykę :), oczywiście w czwartek zapomniałam sobie kupić pojemniczek i nie poszłam w piatek na badania tylko muszę isc dzisiaj, o 11 moja upragniona wizyta u ginekologa ahh zobaczę mojego dzidziusia po 4 tyg, tak się stęskniłam za tym ekranamikiem, zobaczymy co mi powie po badaniach szyjki, ostatnio miałam tam gmeranie 2 miesiące temu bo miesiąc temu było same prenatalne ... ale mnie zssie z głodu... dziś postanowiłam sobie zrobić foto usg, myśle ze jest dużo wyraźniejsze niż sam wydruk :)
Trzymam kciuki za wizytę.☺
Mi raz wydrukował gin buźkę właśnie w formie zdjęcia. Nie wiem czy jest wyraźniej niż wydruk. Inaczej, bo na innym papierze i w kolorze. Ale tydzień temu jak miałam wizytę to mój Mały nie chciał buźki pokazać i był już główką za nisko żeby go podejrzeć.

Witam Panie:)
Ja właśnie wracam z ostatnich już badań krwi;) mile zaskoczenie, bo pustki w laboratorium. Noc miałam kiepską,bo chciało się z ilu,A do badania rano musiałam oddać...Ale jakoś dałam radę. Jeszcze mój trzylatek o 5 rano się zsikal trzeci raz do łóżka.... no ale nic. Na 14 jadę do fryzjera:) teraz śniadanko i chyba trochę odpocznę.

Również trzymam kciuki za wszystkie wizyty:)
Ja sobie poszłam do diagnostyki na 7 bo stwierdziłam ze o 8 koleją na cały korytarz... i co ? Koleją na 15 osób, ustalam już to bo większość to dziadki o laskach i mi było głupio się wpychać, ale ledwo co było tam tak duszno... ja jeszcze ani o chlebie :D chyba u mnie tak w poniedziałki ...

Trzymam kciuki za wizytę.☺
Mi raz wydrukował gin buźkę właśnie w formie zdjęcia. Nie wiem czy jest wyraźniej niż wydruk. Inaczej, bo na innym papierze i w kolorze. Ale tydzień temu jak miałam wizytę to mój Mały nie chciał buźki pokazać i był już główką za nisko żeby go podejrzeć.
Ja tez jeszcze jej nie widziałam dokładnie, bo już 4 wizytę ma nogi na głowie do tego przykrywa się rączkami, troche mnie zasmucilas ze im niżej tym gorzej :D myślałam ze im większa tym wkoncu zobaczę mocne rysy do kogo podobna :p

Całą niedziele podczytywalam ale.nie miałam siły pisać, jakiś spadek formy mnie dopadł:( Mam nadzieję, że dziś już będzie lepiej tymbardziej że jestem sama cały dzień z synem bo Mąż ma dodatkową pracę:)

Ja kupiłam w Rossmanie tylko szampon, żel pod prysznic i pastę do zębów w mini wersji. Żel do intymnej miałam zużyte pół butelki to już spakowałam , a ja używam lactacyd to on butelkę ma małą to mało miejsca zajmuje niż np pół litrowa ziaja. ☺
Miłego dnia ☺

reklama
Dzień dobry :) my dalej w szpitalu w dwupaku

Ja mam normalnej wielkości szampon, odżywkę, żel pod prysznic i resztę kosmetyków.

Wszystkim wizytującym życzę dzis powodzenia i samych dobrych wiesci :)

Ostatnia edycja:
Do góry