reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Lautunia gratulacje!!!!!! :-)

UI nas jest to samo. Zuzka dla podtrzymania równowagi jeszcze prowadzi przed sobą plastikowe autko. Ale zasuwa w ten sposob juz bardzo sprawnie. Od czasu do czasu puszcza się tego autka i próbuje samodzielnie.. ale zazwyczaj po kroku czy dwóch laduje na pupie :-D

Lautunia gratulacje!!!!!! :-)

UI nas jest to samo. Zuzka dla podtrzymania równowagi jeszcze prowadzi przed sobą plastikowe autko. Ale zasuwa w ten sposob juz bardzo sprawnie. Od czasu do czasu puszcza się tego autka i próbuje samodzielnie.. ale zazwyczaj po kroku czy dwóch laduje na pupie :-D

dziekujemy;-)
wlasnie takie autko chce kupic Laurze zeby doskonalila umiejetnosci:-D

swoja droga WIELKIE BRAWA DLA ZUZINKI!!!!:tak::tak::tak:

A my RACZKUJEMY!!!! Nieporadnie i zaledwie parę kroczków ale raczkujemy :-D:-):-)

NADIA GRATULACJE ZDOLNIACZKU:-D:-D:-D

gratulacje dla wszystkich przemieszczajacych sie w poziomie dzieciaczkow. Moja probuje wstawac tzn narazie kleka i sie po mnie wspina ale nogi ma coraz silniejsze

Gratki dla naszych zdolnych dziewczynek :tak:
Powiem Wam że mnie wogle nie dziwi to że niektóe dziewuszki zaczynają jużpo mału śmigać :no: Jak już się kiedyś chwaliłam Sandrunia miała 10 miesięcy jak zaczełą biegać:tak: a jak miała 9 to biegała trzymając się różnych dziwnych i mniej dziwnych rzeczy:-) A więć tylko patrzeć jak Zuzanka i Laurusia pujdą...

reklama
dzieciaki ekspresowe! GRATULACJE! u nas wchodze i schodzenie z lozka juz jest jak bulka z maslem, faktycznie wystarczylo malemu 3 razy pokazac i juz schodzi tylem spuszczajac najpierw nozkli ;-) super to wyglada ;-)

Do góry