Tak, ja mam prawie przez całą drugą fazę cyklu bladą drugą kreskę na testach owuZdarza się wam, żeby chwilę przed okresem na testach owulacyjnych pojawiała się 2 delikatna, ale widoczna kreska ?
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ja mam prawie przez całą drugą fazę cyklu bladą drugą kreskę na testach owuZdarza się wam, żeby chwilę przed okresem na testach owulacyjnych pojawiała się 2 delikatna, ale widoczna kreska ?
Nie u mnie ciąża w tym cyklu niemożliwa, myślę jakie hormony warto zbadać, bo ja poza okolicą owulacji testy owulacyjne zawsze mam białe. Dodatkowo nie bolą mnie piersi przed okresem, a zawsze bolały bardzo.Tak, ja mam prawie przez całą drugą fazę cyklu bladą drugą kreskę na testach owu. Też na początku myślałam, że to ciąża, ale nie. Jak byłam w ciąży dla weryfikacji siknęłam na test LH z Rossmana i nic nie wyszło, znaczy taka bladziutka kreska jak zawsze w 2 fazie cyklu, więc to chyba jakaś płota z tymi wychodzącymi testami LH w ciąży co to mają mylić bHCG z LH. Albo jakieś kiespkie testy mają faktycznie problem z rozróżnieniem...
Nadal masz krwawienie? Podobno do 2 tyg może być. Mi się skończyło po 6-7 dniachNie martw się, ja tez jestem nad morzem i cały czas mam krwawienie :/ myślałam, ze to nie będzie tyle trwało :/ wiec kapiel w morzu odpada ://
Mąż idzie pod nóż [emoji4]Dziewczyny, a ja w temacie innym ciut: jak juz kazda z nas nacieszy sie dzidziusiami i ciążami i stwierdzi ze koniec z produkcja, to jaka anty bierzecie pod uwagę?
Śmiechem żartem ale też to rozważamy.Mąż idzie pod nóż [emoji4]
Ja bym to rozważała, ale mój mąż już nieMąż idzie pod nóż [emoji4]
To akurat nie plota [emoji6] kilka kolezanek tak wlasnie sikajac na test owu dowiedzialy sie o ciąży [emoji6]Tak, ja mam prawie przez całą drugą fazę cyklu bladą drugą kreskę na testach owu. Też na początku myślałam, że to ciąża, ale nie. Jak byłam w ciąży dla weryfikacji siknęłam na test LH z Rossmana i nic nie wyszło, znaczy taka bladziutka kreska jak zawsze w 2 fazie cyklu, więc to chyba jakaś płota z tymi wychodzącymi testami LH w ciąży co to mają mylić bHCG z LH. Albo jakieś kiespkie testy mają faktycznie problem z rozróżnieniem...
Mój jest za tym, bym nie musiała brać różnych hormonów, żebym się nie stresowała, bo prezerwatywy nie dają też gwarancji. Woli opcje taka że raz się coś zrobi i święty spokój.Ja bym to rozważała, ale mój mąż już nie.
Tak, ale w południe i wynik negatywny. To z drugiego moczu, bo pierwszy był i tak mega rozwodniony, wypiłam w nocy butelkę wody. Czekam na @.Witam się w 2dc jakże trudnym. Moja @ tez jakas dziwna jest bo normalnie dzis powinnam miec silne krwawienie a mam lekkie nawet nie normalne.
odpoczywam w domku zgodnie z przykazaniem lekarza. i mysle i mysle za duzo czasu na mysli..
@Migdalove testowalas dzis moze?