reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 kochana to chyba dobre wiadomości chodź znów musisz czekać . Powiedz a to in vitro z dofinansowaniem?

Ja siedzę w laboratorium wypiłam glukozę ciężko było nie było to zbyt dobre ale co ciekawe cukier na czczo mierzony glukometrem 109 nigdy takiego wyskoiego nie miałam aż jestem ździwiona

@burczuś gdzie jedziesz na wakacje?

reklama
@Porzeczka1234 Porzeczuniu glukoza...blee;/
A ja jadę na urlopik najpierw do Danii, do sisterki, a potem jeszcze na weekend do Zakopca.A co:) Zachorowałam na Tatry na maxa:) I już obmyślam nad trasami. Będziemy mieć tylko dwa dni (a może 3?) na wędrowanie i mam nadzieję,ze pogoda nas nie zawiedzie. Myślę by pokazać mojemu mężowi i córce Halę Gąsienicową z Czarnym Stawem Gąsienicowym(i może potem pójść na Kasprowy i zjechać), a następnego dnia Dolinę Kościeliską z przejściem przez Przełęcz Iwaniacką do Doliny Chochołowskiej...bo nie ma lepszej szarlotki niż tam :). Taki mam plan;)
A szczerze na spotkaniu sobotnim muszę pogadać z dziewczynami, bo mam zaś wątpliwości co do zrobienia szczepień. Czy na pewno je chcę. I mam nadzieję,ze jakoś ułoży mi się w głowie co nieco :)

@marshia i spółka - założyłam nam wiadomość grupową odnośnie spotkania, co by tu dziewczynom nie śmiecić :) Gdyby ktoś miał ochotę do nas dołączyć, dawajcie znać!!! <3 Dla przypomnienia, ta sobota - 21 lipca, Wrocław :)

@marzycielka81 - u kogo byłaś na wizycie?

@nafoczka - czyli ostatecznie zaszłaś na clo? ;)

@burczuś - no właśnie, co z sobotą? :) @marzycielka81 - nadal chętna na wyjazd?

@Porzeczka1234 - daj znać jak Twoja krzywa;)
tak kochanie, ale ja zastrzyki brałam przez cały okres starania (9mcy) a nie tylko w tym złotym cyklu. Zaszłam jak juz stwierdziłam, że daje sobie czas do końca roku ;) na dodatek mocno sie pochorowaliśmy i obydwoje mielismy antybiotyk i wiedziałam że cykl jest stracony ;)
A czy ten Wrocław nie moze byc bliżej Rzeszowa?
Ale żeby nie być do tyłu to jutro mamy spotkanko z @bea25ta i @tęczowa89 , a za tydzień @czarna_mala i @susana ale to już większe wyzwanie bedzie :p co nie zmienia faktu, ze Wrocław mógłby być blizej choć kto wie... tylko nie w tym roku bo się nie rozedre ;)

Hej, hej :)
Witam nowe i stare koleżanki [emoji8]

Ja jestem w stagnacji [emoji23] wyleguję się na urlopie, a dziś dodatkowo mam umówionego dentystę ;) aaa i idę dziś na usg, bo coś mi się z moją owu nie podoba, chyba zanikła, bo brzuch nie boli, śluzu nie ma i okres mi się co miesiąc spóźnia [emoji19] jakby to Niemiec powiedział...scheiße [emoji849]

@nafoczka nie mogę się już doczekać [emoji16]

reklama
@Marthi koniecznie wstawię wyniki bo ja w tych krzywych jestem ciemna masa. Liczę tu na Ciebie i na dziewczyny.

Co do spotkania ją jestem chętna ale będę wiedziała w czwartek czy mąż jedzie w delegację czy nie.

@czarna_mala jest wszędzie haha :p @nafoczka super zazdroszczę spotkania

@marzycielka81 kochana to bardzo mocno trzymam kciuki aby się zgodziło

Do góry