reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale mi chodzi o to , że Cię puściło całkowicie. A porodowy raczej by nie puścił na czas kiedy chcesz sobie pospać kilka godzin
emoji23.png
Z tego co pamiętam to porodowe też puszczają między jednym a drugim. Mnie w początku porodu zdarzyło sie usypiac między skurczami nawet ale nie było możliwości by kolejny skurcz mnie nie wybudził :p
Ja to już czekam na 3 sierpnia na wywołanie
emoji23.png
chyba tak mi będzie łatwiej
emoji23.png
:) kazda metoda jest dobra, która nam pomaga, ja chyba musze sie nastawić na poród w sierpniu a nie jeszcze w lipcu,
Ale macie sprecyzowane marzenia dziewczyny
emoji16.png
Heh, no cóż :) przynajmniej troche humoru w ten pochmurny cieżarny dzień :)
Mojego też tak denerwują i dochodzą teksty , trzeba było zjechać dopiero teraz to byś dłużej był z dziewczynami ..
No pocieszające. A kurcze kto mógł wiedzieć, skoro mała już się niby pchała na świat 6 tygodni temu :/ bal sie nawet , że nie zdąży na początek lipca a tu zaraz się miesiąc kończy :/
Ludzie czasem plotą trzy po trzy zanim pomyślą, są też tacy co nie pomyślą nawet po fakcie :p
Mojemu chyba nikt dupki nie męczy, mnie też w sumie nie.

Ale znów mnie dziś spina... Bigos się gotuje, jutro ciasto upiekę i gulasz zrobię. Jakie przyziemne te plany człowiek ma jak ledwo chodzi :)

reklama
Dziewczyny co dziś gotujecie :D? Nie mam pomysłu..a pogoda za oknem nie zachęca mnie , żeby w ogóle wybrać się na zakupy :p 17 stopni i leje od rana cały czas..

Z tego co pamiętam to porodowe też puszczają między jednym a drugim. Mnie w początku porodu zdarzyło sie usypiac między skurczami nawet ale nie było możliwości by kolejny skurcz mnie nie wybudził :p

:) kazda metoda jest dobra, która nam pomaga, ja chyba musze sie nastawić na poród w sierpniu a nie jeszcze w lipcu,

Heh, no cóż :) przynajmniej troche humoru w ten pochmurny cieżarny dzień :)

Ludzie czasem plotą trzy po trzy zanim pomyślą, są też tacy co nie pomyślą nawet po fakcie :p
Mojemu chyba nikt dupki nie męczy, mnie też w sumie nie.

Ale znów mnie dziś spina... Bigos się gotuje, jutro ciasto upiekę i gulasz zrobię. Jakie przyziemne te plany człowiek ma jak ledwo chodzi :)

Ale nie usypia i później nagle nie ma śladu po skurczach :p wtedy to nie są porodowe :p

A na kiedy masz termin ? Ja się nastawiałam , na "byle wytrwać do 37" .. widzę niepotrzebnie bo teraz czekam i czekam i nic [emoji23] więc sierpniowa będę jak nic [emoji23]

Będziesz bliżej końca to też Cię będą męczyć. Ludzie już tak mają :D

Dzien dobry! :)
U nas kolejny dzień upalow, wiec jedziemy na basen chłodzić się w wodzie :D Mam nadzieje, ze mi wody nie odejdą [emoji23] Trzymajcie kciuki, bo ja jeszcze nie gotowa. Ale patrząc na to co się dzieje u nas na forum, powinnam być już gotowa na wszystko :p
To uwazaj na siebie :p

reklama
Do góry