sandralevv93
Fanka BB :)
2017 muti-fuction Dziecko/Dorosły Cyfrowe Termomete Podczerwieni Pistolet bezdotykowe Czoło Termometr Ciała Urządzenie do Pomiaru TemperaturyWyślij linka na Ali może się skuszę choć boję się tych zakupów tam . Ale najtrudniejszy pierwszy raz .... ;-)
Link do: 2017 Muti fuction Baby/Adult Digital Termomete Infrared Forehead Body Thermometer Gun Non contact Temperature Measurement Device-in Thermometers from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group to Clipboard
.... zaczynam łapać jakiegoś dola , niby wszystko ok, wyprawka praktycznie skompletowana , brakuje dosłownie jakiś drobiazgow, ubranka poprane, podrasowane, wózek jest, kołyska czeka na złożenie .... ale jakoś się stresuje , nawet nie wiem czym, w niedziele nawet jedziemy jeszcze na tydzień wakacji ale jakoś nie cieszy mnie to .... jest mi chyba już ciężko po prostu ..... na dodatek na początku sierpnia mąż wyjeżdża na pare dni do Portugalii ... teoretycznie służbowo , ale będzie tam tez szanowna Pani kierownik o której kiedyś pisałam ..... i od razu nerw mnie szarpie jak o tym myśle ...... wogole ranki mam straszne , nie chce mi się nic, zanim się zbiorę do kupy to jest 12...... rozkręcam się na wieczór i tak co dzień .....wogole niby z ciąża i szyjka ok ale mam przeczucie ze nie dotrzymam do połowy września i chyba jak wrócimy z urlopu to się popakuje do szpitala .....