E
Ewka34
Gość
Wg USG mam tydz po OMMasz z om termin na ten sam dzień co jaza miesiąc to nie ma opcji. Najpóźniej w pierwszy weekend sierpnia nam wywołają
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg USG mam tydz po OMMasz z om termin na ten sam dzień co jaza miesiąc to nie ma opcji. Najpóźniej w pierwszy weekend sierpnia nam wywołają
![]()
Tak mozna przed urodzeniem uznac ojcostwo i nadac nazwisko
My jak rodził się syn jeszcze nie mieliśmy ślubu i w szpitalu wpisywali wszedzie moje nazwisko, później trzebabylo zmieniac więc zalowalam ze nie zalatwilismy tego wczesniej
A druga sprawa jakby coś się stalo Tobie czy małej oczywiście odpukac to nawet mu nie udzielą informacji o stanie zdrowia bo w świetle prawa jest osobą obcą eh tak przynajmniej mówiła mi znajoma![]()
Super wieścimelduję się po wizycieto tak mały przybrał 700 g w 3 tygodnie, i aktualnie waży 2400g
szyjka zamknięta
za tydzień mam mieć pobierane wszystkie badania przed porodem
i muszę dzwonić do szpitala, żeby umówić się na konsultację z anestezjologiem
![]()
Wydaje mi się, że to nie ma związku.Dziewczyny mam glupie pytanie,ale dosc istotne dla mnie.. powiedzcie mi czy jesli robi sie wieksze rozwarcie,czy lechtaczka tez sie rozciaga i moze dojsc do podraznienia jej?
Bo myslalam ze to od wkladek bo wysuszaja mi jej okolice i mezul wczoraj patrzyl i powiedzial ze wyglada to jakbym miala troszke naderwane tam..to nie jest w srodku tylko zzewnatrz.. w okolicy wejscia..
Albo jak mąż je przygniecie .. zawsze się boje ze mi mleko wtedy wyleci [emoji23]Hyhyhy tez tak mam.. a tak jestem wygieta, jak na seks od tylu hyhyhy
A co do cyckow.. nie ma to jak je szukac pod pacha w lozku [emoji23]
Chyba się nudziszWiecie co zrobilam.. wydusilam sobie z cycka krople siary.. i sprobowalam.. slodkieeee to to [emoji23]
Hyhyhyhy moje tez nieraz sie zaplataja gdzies kolo poduszki,a to tak boli jak przygniecieAlbo jak mąż je przygniecie .. zawsze się boje ze mi mleko wtedy wyleci [emoji23]
Wydaje mi się że tak bo nie raz czytałam że ktoś jedzie wcześniej wpisać ojca ..
Swoją drogą przykre by to było jakby wyjechał a ty byś zaraz urodziła [emoji53]
A on nie mógł wziąć wolnego na sierpień czy po prostu woleliscie lipiec ? Bo w sierpniu jakby był to by mógł przegapić poród ale przynajmniej by córkę zobaczył. A teraz kiedy znowu zjedzie ?
Nawet nie chce sobie wyobrazić co będziecie czuć jak np urodzisz a on na drugi dzień pojedzie i nawet ze szpitala nie zdążysz wyjść.. oby tak nie było trzymam kciuki [emoji8]
Drugi poród był przez cc planowane bo rodziłam drugiego syna po 16miesiacach od pierwszego cc. Teraz 3cia cesarka.U mnie zdecydowanie lepiejod czasu do czasu jeszcze mnie złapie skurcz ale te nocne byly o wiele gorsze
współczuję, niepotrzebnie Cie wtedy tyle męczyli skoro i tak skończyło się cesarką bo mały owinięty pępowiną..a teraz jak zamierzasz rodzić, sn czy cc?
Mnie bolą biodra szczególnie w nocy ale trochę wyżej niż opisujesz
Trzymam kciuki, żeby się akcja jednak rozwinęła i żebyś już niedlugo miała malutką przy sobie![]()
Nooo trocheChyba się nudzisz![]()
![]()
A całą ciążę ani troszenke nie podrosły dlatego teraz jestem zadowolonaKlaudia, ja mam to samo z piersiamiurosły teraz normalnie chyba z rozmiar i mam takie pełne i twarde