reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak, jutro idziemy pozałatwiać te sprawy bo później nie będzie nawet jak. Jeszcze mama mnie kieruje do szpitala, bo mam tę tole brzucha , kręgosłupa. A córka mało się rusza od kilku dni. Pępowina jest wokół barków i strach żeby się nie wslizgnela na szyjke. Dlatego lekarz kazał liczyć ruchy .. nie wiem co robić ://
A ile dzisiaj ruchów naliczyłaś?

reklama
A mnie coś kluje w pipce nawet jak leżę i mały się wtedy nie rusza..dziwneeee
Mnie tak kuli i spytałam lekarza co to znaczy. Powiedział , że szyjka się skraca lub rozwarcie robi. Ja to miałam dość bolesne czasem musiałam kucnac jak szłam. Ale może u Ciebie to oznacza cos innego :) np. synek uderza główka w szyjkę :)

Jasne wpadaj !!!:)
Wydaje mi się , że Twoje dzieci nie były by zadowolone i nie wpuscilyby mnie do takiego królestwa ❤️
Wiecie co zrobilam.. wydusilam sobie z cycka krople siary.. i sprobowalam.. slodkieeee to to [emoji23]
Aha [emoji23] oj Ewka , Ewka :D
Wg USG mam tydz po OM :p
To czemu zawsze mówisz ten termin z USG. I zawsze wydaje mi się , że jesteś tydzień za mną. A ty jesteś dzień przede mną :D wprowadzasz nas w błąd :D
Pewnie u was tam.gdzie jesteście zameldowani bo dziecko jest meldowane automatycznie tam gdzie mama.
Zadzwoń jutro z rana i dokladnie dopytaj :)
Położna mówiła , że tam gdzie dziecko się rodzi, ale nie jest pewna. Więc ufam Wam :) jutro się przejdziemy do nas do urzędu, jak nas skierują do Kielc to podjedziemy tam. Żeby było załatwione :)
Dziekii dziewczyny :-*
Tak wlasnie czytalam.. ale mysle ,moze faktycznie sobie obtarlas na pilce [emoji23]
Ja też [emoji23] że jak skakała na przykład [emoji23]

Ale jest 10 ruchów?? Bo wiesz, możesz ją słabiej czuć, bo ma coraz mniej miejsca[emoji4]
Jest 10 ruchów. Takich bardzo słabych ale jest. Tylko zastanawia mnie jedno , ma być 10 ruchów w ciągu całego dnia. Ale to też trochę bez sensu. Bo nalicze rano do południa , a od 12:00 do nocy nie będzie ani jednego i co.. mam mieć to gdzieś bo rano wyrobiła "normę" ? :/

reklama
Wydaje mi się , że Twoje dzieci nie były by zadowolone i nie wpuscilyby mnie do takiego królestwa ❤️

Aha [emoji23] oj Ewka , Ewka :D

To czemu zawsze mówisz ten termin z USG. I zawsze wydaje mi się , że jesteś tydzień za mną. A ty jesteś dzień przede mną :D wprowadzasz nas w błąd :D

Położna mówiła , że tam gdzie dziecko się rodzi, ale nie jest pewna. Więc ufam Wam :) jutro się przejdziemy do nas do urzędu, jak nas skierują do Kielc to podjedziemy tam. Żeby było załatwione :)
Dziekii dziewczyny :-*

Ja też [emoji23] że jak skakała na przykład [emoji23]
No cooo ciekawa bylam czy juz ma smak :D

Czemu z usg? Myslalam ze sie ten wlasnie liczy i tak trzeba :p

Do góry