G
gosc12
Gość
Ja też tak robię. Albo jem słodkieMoja troche sie rusza ,moze nie wypina ,a rozciaga czasamiale jak za dlugo jest cisza to ruszam delikatnie brzuchem.. tak mi gin podpowiedzial..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak robię. Albo jem słodkieMoja troche sie rusza ,moze nie wypina ,a rozciaga czasamiale jak za dlugo jest cisza to ruszam delikatnie brzuchem.. tak mi gin podpowiedzial..
Zobaczymy co to bedzieTy to już bym powiedziała nawet , że 8 bo 27.07 ja
Z om mam 9dni a z USG 2 dni tylko![]()
W sumie dziwne ze mi wyliczyl na 27 bo liczac tyg skonczony 40 bede miec 3 sierpnia :/Ty to już bym powiedziała nawet , że 8 bo 27.07 ja
Z om mam 9dni a z USG 2 dni tylko![]()
Słodkie, picie zimnej wody też działa[emoji4]Ja też tak robię. Albo jem słodkie![]()
ŚlicznyPrzyjechał prezent urodzinowy syna [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 878840
No właśnie też mam tak wtedy że nie mogę się ruszyc.. i mały się wtedy nie rusza więc to nie on raczej sprawia mi ten ból.Mnie tak kuli i spytałam lekarza co to znaczy. Powiedział , że szyjka się skraca lub rozwarcie robi. Ja to miałam dość bolesne czasem musiałam kucnac jak szłam. Ale może u Ciebie to oznacza cos innegonp. synek uderza główka w szyjkę
![]()
A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę ?W sumie dziwne ze mi wyliczyl na 27 bo liczac tyg skonczony 40 bede miec 3 sierpnia :/
Nie będę panikować póki ruchy są [emoji5]Słodkie, picie zimnej wody też działa[emoji4]
Jak Klaudia będziesz miała wątpliwości to jedź na ip. Ja wierzę, że jest wszystko ok[emoji4]
30.10 mi wychodzi 3.08 moze mu sie cos pomylilo :/ bo tak mi wlasnie wychodzi 40 skonczony tydzien. Tylko licz cykl 25 dniowyA kiedy miałaś ostatnią miesiączkę ?