reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Te niemieckie krople to nic innego jak nasz esspumissan tylko z podwójną dawką leków i pozatym mają też w składzie coś na uspokojenie. A odnośnie karmienia to każdy mówi co innego. Moja znajoma rodziła w Niemczech i tam po porodzie przynieśli kapustę bo tam nie ma czegoś takiego jak dieta w trakcie karmienia. Każdy maluch jest inny i rzeczywiście niektórym wskazane jest delikatnirjsze mleko mamy więc wtedy jak najbardziej należy patrzeć co się spożywa.
Ja dostałam cieciezyce i kalamary w sosie :D

reklama
Oj tak dokładnie. A jak sobie zaplanujesz dziś jak pójdą spać w południe biorę się za okna to 10 min i wyspani [emoji28] wieczorem zamiast serialu STERTA prasowania [emoji85]
To prasowanie sie nie kończy. ..
Moja dzis pospała ....
Wróciłam z pracy obiad z zamrażalnika wyjełam dla wsztstkich hi poprasowałam milion rzeczy 2 pralki wstawiłam poszlam na basen z małą ...
Widze ze sezon na okna ja dzis umyłam pół i wstała .... a wieczorem zamiast serial to pranie dywanu mi sie trafiło ha ha ha .
Przelecialam forum teraz i czas spac bo o 5 do pracy trzeba wstać . Moze jutro dam radę znów pół okna .....

Mamo ...chce spac na poduszce ......
20180714_162440.jpg

Załączniki

• 20180714_162440.jpg
    20180714_162440.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 479
reklama
Do góry