reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Meml chyba masło budyń.

A ja pożegnałam się z moimi długasami (odrost 2, 5 miesiąca haha) przez ten wczorajszy czop..
Zostawiłam tylko warstwę przezroczystej bazy i warstwę topu. Widać płytkę więc w razie czego nie powinno być problemu. Ale za tydzień w czwartek dopytam swojego ginekologa.
IMG_20180719_090750.jpg
IMG_20180719_095944.jpg

Załączniki

• IMG_20180719_090750.jpg
    IMG_20180719_090750.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 368
  • IMG_20180719_095944.jpg
    IMG_20180719_095944.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 366
@oliwiapatrycja Ale fajnie że dzisiaj zobaczysz się ze swoim dzieciaczkiem. Jak sobie pomyśle że mogłabym już urodzić na dniach to mam gęsią skórę na ciele i chyba bym biegła do porodu cała w skowronkach że w końcu zobaczę moje dziecko. Ale co się dziwić że człowiek ma takie podejście skoro pierwszy raz będzie rodzic i nie ma pojęcia co to za ból.:D

Ja mieszkam pod Wrocławiem, u nas wczoraj jeszcze lało a dzisiaj jest zimno ale deszczu nie ma.

Powodzenia dziewczyny na wizytach. Ja mam Jutro, ciekawe czy Maluszek coś przybrał na wadze.

@Meml chyba masło budyń.

A ja pożegnałam się z moimi długasami (odrost 2, 5 miesiąca haha) przez ten wczorajszy czop..
Zostawiłam tylko warstwę przezroczystej bazy i warstwę topu. Widać płytkę więc w razie czego nie powinno być problemu. Ale za tydzień w czwartek dopytam swojego ginekologa. Zobacz załącznik 879031Zobacz załącznik 879032
Pewnie to dziwne uczucie ściągnąć paznokcie jak się ciągle w nich wszystko robi i człowiek czuje się jak kaleka.

Zostawiłam tylko warstwę przezroczystej bazy i warstwę topu. Widać płytkę więc w razie czego nie powinno być problemu. Ale za tydzień w czwartek dopytam swojego ginekologa. Zobacz załącznik 879031Zobacz załącznik 879032

Ja bym z takimi długimi nie potrafiła wg funkcjonować, podziwiam :) ja kiedyś do zabiegu miałam w sumie przezroczyste i nikt mi nic nie powiedział. Mnie ściągnięcie czeka w przyszły piątek, ubolewam :(

Ostatnia edycja:
@Meml chyba masło budyń.

Wiesz ze czytajac to pomyslalam o twoich wlosach lonowych [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Miałam badanie kazali mi zjeść śniadanie wziac prysznic i będziemy się rodzic ale jak jeść i myśleć o jedzeniu przy skurczach ja bym wszystko przez okno wyrzuciła a nie jadła .. jak boli to tylko się myśli zeby przeszło i o oddychaniu mi się nie przydadzą żadne cukierki lizaki tak jak niektóre szkoły rodzenia polecają nie da się nic jeść czy ssać , można kogoś ewentualnie zagrysc obok.
Wiem jedno to moje ostatnie dziecko
Może wcale nie takie ostatnie :) Też bym nie jadła pewnie, ale wiesz, każda kobieta inaczej to odczuwa i inaczej tłumi ból :) Ściskam.
@oliwiapatrycja Ale fajnie że dzisiaj zobaczysz się ze swoim dzieciaczkiem. Jak sobie pomyśle że mogłabym już urodzić na dniach to mam gęsią skórę na ciele i chyba bym biegła do porodu cała w skowronkach że w końcu zobaczę moje dziecko. Ale co się dziwić że człowiek ma takie podejście skoro pierwszy raz będzie rodzic i nie ma pojęcia co to za ból.:D

Ja mieszkam pod Wrocławiem, u nas wczoraj jeszcze lało a dzisiaj jest zimno ale deszczu nie ma.

Powodzenia dziewczyny na wizytach. Ja mam Jutro, ciekawe czy Maluszek coś przybrał na wadze.
U mnie to nie pierwszy raz ale jakby co to tez jak w skowronkach pojade do szpitala :D
Kiedyś spotkałam położną, ktora swierdziła, ze poród dzieli się na okresy: gdy jest się w skowronkach że się zaczęło, potem że się pięknie współpracuje, potem że się zaczyna wrzeszczeć, potem błagać o cesarkę, potem nie wiadomo kiedy przychodzi 10cm i trzeba przeć i urodzić :p coś w tym jest niewątpliwie.

Kurcze, mnie dziś bardzo spojenie boli, aż mi chodzić ciężko. Boziu, daj mi wytrwałości.

reklama
@Meml chyba masło budyń.

To na spokojnie dzień wcześniej można przełożyć kremem. Pochwal się potem zdjęciem torta!

Do góry