reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga dzieciątek

Dorotka ja przez jakis czas dawalam bebilon AR ale dostawałam recepte od pediatry i płaciłam polowe mniej.

Moj Dawid za tydzien skonczy 5 m-cy i dzisiaj wazy 8220 i mierzy 67cm

reklama
Luka nie martwiaj sie,dzidzia zdrowa,sliczna i wesolutka...przybier swoim tempem i tez jest super!
Pycia no no no...waga pokazna !Ekstra!

Amelka dzisiaj rowne 7 kilo!Przybrala 440 gram w dwa tygodnie :)

Olla
no to potezna kobitka Ci rosnie. :-) Tylko pozazdroscic slodkiego ciezarku :tak:

A ona tak na piersi przybrala czy na sztucznym? Bo nie wiem czy z Zoska w ogole porownywac. (Zosia jeszcze nie dokarmiana)

ja to juz nie porównuje wcale:no: Michał jest starszy od większości waszych dzieciątek i w porównaniu do nich jakiś "lekki"
ale się nie martwię, grunt, że przybiera chociaż trochę i wyrasta z ciuszków:-D:tak:

Kachasek od Maksia to chyba lżejsza jest tylko Michalinka, a i tego pewna nie jestem :zawstydzona/y:Do tej pory to odłożyłam może z 5 komletów, bo robiły się za małe, ale przynajmniej się nie nadźwigam ;-)

reklama
A moja 'kruszynka" ma ok. 7,5 kg (na wadze domowej) i ubieram w śpiochy 74, jutro idziemy do przychodni to będę wiedziała dokładnie. Tylko proszę wziąć pod uwagę wagę urodzeniową- zapraszam do tabelki- ten największy to mój:-D:-D:-D
I już nie mogę sobie z nim poradzić bo sam już siada, a przecież jeszcze nie może:eek:

Do góry