Dorota14
Zaangażowana w BB
Super wieści Gratulacje!!!!Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wieści Gratulacje!!!!Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
Będzie dobrze :*Jednak cc w znieczuleniu ogólnymboja się ze wystąpi zespół HELLP oraz mam za mało płytek krwii
Narazie ok już lepiej jak wczoraj wkoncu sama chodzić po malu do łazienki. Teraz sie karmimy@oliwiapatrycja jak się czujecie??
Wiem.. ale juz mi sie ryczec chceNie dziwię Ci się. Bo to męczy takie czekanie. Tyle objawów porodowych plus szyjka, rozwarcie... a tu nic więcej się nie dzieje.
Ja mówię właśnie tak, że przez te bóle itp to mógłby się już rodzić, a jak jeszcze nie jego pora i jeszcze chce posiedzieć w brzuchu to niech się bóle uspokoją. Albo w jedną albo w drugą
Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. Ja sobie tłumaczę, że z każdym dniem jesteśmy bliżej na pewno [emoji16]
Mi właśnie położna kazała masować sutki jak rodziłam , to maz mi masował a potem przyszła za parę min i mówi ooo ładnie pomogłoMasuj sutki, widzialam na innym forum ze dziewczynie to pomogło![]()
Na skurcze tak?Mi właśnie położna kazała masować sutki jak rodziłam , to maz mi masował a potem przyszła za parę min i mówi ooo ładnie pomogło![]()
My mieszkamy na górze i też bardzo szybko się mieszkanie nagrzewalo. Jak jest mocne słońce to spuszczam rolety zewnętrzne i siedzę w takim półmroku, żeby aż tak się nie nagrzewalo.Jak upał to tez źle, u mnie wtedy nie da się wytrzymać w mieszkaniu![]()
TakNa skurcze tak?
[emoji108]Mi właśnie położna kazała masować sutki jak rodziłam , to maz mi masował a potem przyszła za parę min i mówi ooo ładnie pomogło![]()