reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 879572
Zobacz załącznik 879558
UA tętnica pępowinowa, MCAtetnica środkowa mózgu, AFI ilość płynu owodniowego.
Zobacz u siebie co masz a tu masz link do skrotow.
Link do: USG w ciąży: interpretacja wyniku. Rozszyfruj skróty w opisie USG
Nic takiego nigdy mi nie mierzą :( wypytam tego prywatnego lekarza na wizycie . Pocieszam sie , ze tez mam dosc mała głowę i nie mam raczej ;) żadnej wady genetycznej . To moja łepetyna - zaraz skasuje :-p dobra nie nakręcam sie - nic mi to nie da .Zobacz załącznik 879572

Nooo [emoji23] [emoji33]a jak stanął, a teraz jeszcze zaczą malec [emoji33] to chyba będę miała najmniejszy brzuch koniec końców.
No widzisz, taki Twój urok :) pamiętam jak wrzucałaś zdjęcie z takim brzuszkiem od góry przy stole jak coś robiłaś i ja się dopytywałam czy to Twój brzuszek bo ja wtedy to zupełnie płaska byłam [emoji16][emoji16][emoji16]

No widzisz, taki Twój urok :) pamiętam jak wrzucałaś zdjęcie z takim brzuszkiem od góry przy stole jak coś robiłaś i ja się dopytywałam czy to Twój brzuszek bo ja wtedy to zupełnie płaska byłam [emoji16][emoji16][emoji16]
I na dodatek niby w drugiej ciąży większy brzuch [emoji23] taaaaaaa jasne [emoji23]

Coś czuję że do jutra urodzisz :D ale musisz wziąść męża w obroty :D A jak masz te skurcze to masujesz sutki? Czy za bardzo Cię boli ten skurcz żebyś to robiła?
Nie pomyslalam o tych sutkach przy skurczu.. a jak mam skurcz to idzie w kregoslup i nogi.. zobaczymy za dwie godziny czy bedzie jakis.. chociaz powiem ci ze grylam te sutki od czasu do czasu ;)

reklama
Do góry