Maljan
Fanka BB :)
A najlepsze że na początku naszego forum miałaś chyba największy brzuszek z nas wszystkich [emoji16]Brzuch mi maleje [emoji33]wyglądam na 6 a nie 9 miesiąc [emoji33]Zobacz załącznik 879562
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A najlepsze że na początku naszego forum miałaś chyba największy brzuszek z nas wszystkich [emoji16]Brzuch mi maleje [emoji33]wyglądam na 6 a nie 9 miesiąc [emoji33]Zobacz załącznik 879562
Nic takiego nigdy mi nie mierząZobacz załącznik 879558
UA tętnica pępowinowa, MCAtetnica środkowa mózgu, AFI ilość płynu owodniowego.
Zobacz u siebie co masz a tu masz link do skrotow.
Link do: USG w ciąży: interpretacja wyniku. Rozszyfruj skróty w opisie USG
dobra nie nakręcam sie - nic mi to nie da .Zobacz załącznik 879572Nie ma bo żeby podać wagę musieliby zmierzyć całego dzidziusia tak mi to tłumaczył mój lekarz który robił USG że wage można poznać tylko jak się zmierzy wszystkie części a nie tylko jedna a na każdej wizycie nie mam aż tak szczegółowego badania.A na wydrukach z USG nie ma wagi?
Nooo [emoji23] [emoji33]a jak stanął, a teraz jeszcze zaczą malec [emoji33] to chyba będę miała najmniejszy brzuch koniec końców.A najlepsze że na początku naszego forum miałaś chyba największy brzuszek z nas wszystkich [emoji16]
Ale do CB synus podobny :*Zobacz załącznik 879572
Nic takiego nigdy mi nie mierząwypytam tego prywatnego lekarza na wizycie . Pocieszam sie , ze tez mam dosc mała głowę i nie mam raczej
żadnej wady genetycznej . To moja łepetyna - zaraz skasuje
dobra nie nakręcam sie - nic mi to nie da .Zobacz załącznik 879572
No widzisz, taki Twój urokNooo [emoji23] [emoji33]a jak stanął, a teraz jeszcze zaczą malec [emoji33] to chyba będę miała najmniejszy brzuch koniec końców.
Zobacz załącznik 879572
Nic takiego nigdy mi nie mierząwypytam tego prywatnego lekarza na wizycie . Pocieszam sie , ze tez mam dosc mała głowę i nie mam raczej
żadnej wady genetycznej . To moja łepetyna - zaraz skasuje
dobra nie nakręcam sie - nic mi to nie da .Zobacz załącznik 879572
I na dodatek niby w drugiej ciąży większy brzuch [emoji23] taaaaaaa jasne [emoji23]No widzisz, taki Twój urokpamiętam jak wrzucałaś zdjęcie z takim brzuszkiem od góry przy stole jak coś robiłaś i ja się dopytywałam czy to Twój brzuszek bo ja wtedy to zupełnie płaska byłam [emoji16][emoji16][emoji16]
Nie pomyslalam o tych sutkach przy skurczu.. a jak mam skurcz to idzie w kregoslup i nogi.. zobaczymy za dwie godziny czy bedzie jakis.. chociaz powiem ci ze grylam te sutki od czasu do czasuCoś czuję że do jutra urodziszale musisz wziąść męża w obroty
A jak masz te skurcze to masujesz sutki? Czy za bardzo Cię boli ten skurcz żebyś to robiła?
ha ha niestety już nie młoda,ale może macierzyństwo mnie odmłodziPiękna, młoda mamuśka![]()