w_karolcia
Fanka BB :)
Nic.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.Niech się dziś pobawi w spokoju. Jesteście młodymi ludźmi (to widać po sposobie pisaniaPo poronieniu naszego dziecka jego rodzice mieli w dupie to. Jego tez nic nie pytali dłuża historia. Dziś obchodzi swoje urodziny, ja mam ospę wiec nie mogę wychodzić nigdzie. Ma być grill u jego rodziców i przywiózł mi pranie i pyta się jeszcze głupio czy mogę wychodzić z domu, ze moglibyśmy jechać razem. Mówię ze nie bo jestem chora a on ze jedzie posiedziec chwile bo babcia tez czeka na niego. A ja czekam jak idiotka do 19 i zostawił mi tylko pranie i pojechał tam. A tez bym chciała spędzić jego urodziny i GOWNO.
Najpierw trzeba się chwilę zastanowić zanim się coś napisze w internecie twój post cały czas jest niestety- mimo, że próbujesz usunąć... Proponuję żebyś napisałam do moderatora, aby usunął cały twój wątekPo poronieniu naszego dziecka jego rodzice mieli w dupie to. Jego tez nic nie pytali dłuża historia. Dziś obchodzi swoje urodziny, ja mam ospę wiec nie mogę wychodzić nigdzie. Ma być grill u jego rodziców i przywiózł mi pranie i pyta się jeszcze głupio czy mogę wychodzić z domu, ze moglibyśmy jechać razem. Mówię ze nie bo jestem chora a on ze jedzie posiedziec chwile bo babcia tez czeka na niego. A ja czekam jak idiotka do 19 i zostawił mi tylko pranie i pojechał tam. A tez bym chciała spędzić jego urodziny i GOWNO. Da się usunąć ten wątek?