reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja zrobiłam tatuaż 10 miesiecy przed procedura ale dlatego, że Zawsze chciałam i stwierdziłam nie ma co żyć „od ciąży do ciąży” że moze akurat teraz jestem. Nie portwały mnie żadne teksty, nie mam motta życiowego a pisać bo to modne carpe diem itp było dla mnie bez sensu dlatego poprostu walnełam sobie kwiatka na stopie :p
Super. Uwielbiam kwiatowe motywy.
Zwlaszcza ze roslinki to moje wyksztalcenie. Dlatego mysle ktory kwiat bylby dobrym symbolem tego wszystkiego. Na chwile obecna chyba figa z makiem :D

reklama
Mam pytanie. Od dluzszego czasu mysle nad tatuazem. Czy sie uda czy nie chcialabym upamietnic jakos to wszystko co my tu wszystkie przechodzimy. Oczywiście tatuażu nie zrobie teraz w czasie procedur. Moze kiedys. Ale juz o nim mysle.
Co dla Was byloby symbolem tego co przechodzicie/przeszlyscie? Hipotetycznie gdybyscie mialy robic tattoo :)
Juz mi sie odechcialo tatuazu, ale odpowiadajac na pytanie...
IMG_20180721_220944.jpg

Załączniki

• IMG_20180721_220944.jpg
    IMG_20180721_220944.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 683
Mam pytanie. Od dluzszego czasu mysle nad tatuazem. Czy sie uda czy nie chcialabym upamietnic jakos to wszystko co my tu wszystkie przechodzimy. Oczywiście tatuażu nie zrobie teraz w czasie procedur. Moze kiedys. Ale juz o nim mysle.
Co dla Was byloby symbolem tego co przechodzicie/przeszlyscie? Hipotetycznie gdybyscie mialy robic tattoo :)
Samolot;)

Jak Ci się uda w GC to tatoo z samolotem i logo kliniki hahaha - no pain no gain :D A tak serio to nie wiem, ja nie myślałam nigdy o tatuaży, ale jakbym miała robić to... hmmm na pewno coś z aniołkami :(

181EB6BF-8683-4E05-A821-C217474632BA.png
Super. Uwielbiam kwiatowe motywy.
Zwlaszcza ze roslinki to moje wyksztalcenie. Dlatego mysle ktory kwiat bylby dobrym symbolem tego wszystkiego. Na chwile obecna chyba figa z makiem :D
Liczę, że nie uda Ci się zrobić tatto bo będziesz w ciąży i tego Ci życzę :)

Załączniki

• 181EB6BF-8683-4E05-A821-C217474632BA.png
    181EB6BF-8683-4E05-A821-C217474632BA.png
    548,5 KB · Wyświetleń: 159
reklama
Do góry