reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak mąż obiecał tak mam [emoji173]️
IMG_20180722_143955.jpg

Załączniki

• IMG_20180722_143955.jpg
    IMG_20180722_143955.jpg
    100,9 KB · Wyświetleń: 352
reklama
Tu tez nie ma reguły, wszystko zależy od dziecka tak naprawdę. Ja szybko chodziłam i szybko mówiłam, natomiast moja siostra zaczęła mówić dopiero w wieku 3 lat. A mam kuzyna który praktycznie od roku babla jak stary [emoji23]
Moja Natalka miała 6 mcy jak zaczęła mówić MAMA. 10 mcy jak zaczęła chodzić. Od roku już pierwsze słowa i w sumie to nie gadała tak po swojemu , tylko od razu dosyć wyraźnie. A fajnie jak dzieci tak po swojemu gadają że nie idzie nic zrozumieć ☺słodkie to jest.
Ale za to pierwsze zęby jej wyszły dopiero po 10 mcu i reszta też bardzo późno wychodziła. Moja mama się martwiła czy ma w ogóle zalążki. Ale ma teraz wszystkie do 5. Nie wiem kiedy 6 wychodzą..
Nie mówi jeszcze R ☺ a ja podobno w wieku 3 lat zaczęłam mówić R. Ale za to mówi strasznie wyraźnie SZ, CZ, Ż ☺

Ja już dużo lepiej normalnie raczej chodzę , synek raczej grzeczny jak na razie wszystko ok [emoji8] tylko z cycków mało leci ale to niby norma po CC szczególnie na zimno. Mały już mi coś mlaska więc dostawiam do cyca. Trzymajcie się [emoji8]
Ja po moim porodzie też nie miałam mleka.pkakac mi chciało, ale przystawiałam cały czas. Po kilku dniach mleko się pojawiło i karmiłam prawie do roku, więc na spokojnie. Przystawiać, może popij herbatkę na laktacje i powinno być ok :*.

Dziewczyny w co ubrać na wyjście dziecko doradzcie. Około 25 stopni ma być. Kurde nie wiem nie chce mi się ani myśleć a mój pasuje żeby już przygotował jakbyśmy faktycznie jutro wyszli

reklama
Dziewczyny w co ubrać na wyjście dziecko doradzcie. Około 25 stopni ma być. Kurde nie wiem nie chce mi się ani myśleć a mój pasuje żeby już przygotował jakbyśmy faktycznie jutro wyszli
Ja bym ubrała body, jakąś bluzeczkę z długim i spodenki z stopkami lub skarpetkami. Cienki kocyk lub pieluszka do przykrycia i czapeczka.

Do góry