Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to nie jest rwa kulszowa? Bo ja tak samo czuję ból przy chodzeniu, wstawaniu, zmienianiu pozycji... Jakby mi ktoś szpilę wbijał. Tak samo boli mnie lewa strona, ale bardziej pośladek, miednica. No sama nie wiem, czy to to, ale jak szukałam co to może być, to jest to najbardziej prawdopodobne. Dopiero się tego dowiem pewnie 30 lipca. Mała jest tak ułożona główką po mojej lewej stronie, a pośladkami pod wątrobą, to może tam coś uciska na nerwy.Kurcze dziewczyny już nie wiem co jest grane. Nie dość że mi ten ból przy chodzeniu nie odpuszcza to jeszcze plecy dzisiaj bolą też po lewej stronie. I zauważyłam że od jakiegoś tygodnia nie czyje tych skurczy braxtona. Dobrze ze jutro mam jeszcze tą wizyte ale zaczynam się obawiać że zamiast do Krakowa pojadę do szpitala![]()
Nie, to nie rwa. Znam ból przy rwie kulszowej i to napewno coś innego bo to jednak dół brzucha i krzyż a przy rwie bolało mnie od tyłka i ciągnęło się po nodze czasem aż do samej kostki.A to nie jest rwa kulszowa? Bo ja tak samo czuję ból przy chodzeniu, wstawaniu, zmienianiu pozycji... Jakby mi ktoś szpilę wbijał. Tak samo boli mnie lewa strona, ale bardziej pośladek, miednica. No sama nie wiem, czy to to, ale jak szukałam co to może być, to jest to najbardziej prawdopodobne. Dopiero się tego dowiem pewnie 30 lipca. Mała jest tak ułożona główką po mojej lewej stronie, a pośladkami pod wątrobą, to może tam coś uciska na nerwy.
Witajcie gratulacje za Wasze wizyty [emoji6]
Witam nowe koleżanki [emoji6]
Dziewczyny piszecie o rozstępach itp. u mnie w pierwszej i jak na razie w tej brak.Pojawiły się ostatnio na nogach pajączki muszę zgłosić doktorowi bo ponoć coś się na to bierze.Nie znam się tyle co poczytałam w necie.Jeśli ktoś ma pajączki czy smarujecie to czy łykacie jakieś tabletki ?Oby nie szalały sobie za dużo po ciele bo nie są ładne
Sporo osób mieszka poza krajem i spełnia swoje marzenia ja jestem osobą co nie wyobrażam sobie wyjechać na stałe gdzieś w jakieś piękne miejsce i zamieszkać.Praca,dom,rodzina sytuacja materialna ugruntowana może dlatego człowiek nie myślał o wyjeździe.Najważniejsze jest to że jak jesteście szczęśliwi to tylko to się liczy i nie ważne gdzie [emoji6]
Miłej niedzieli Wam życzę![]()
Ja od 6 ogorki robieco niedziela cos, ale juz taka ochote na nie mam, ze szok :d takie slodko - pikatne
jeszcze z jedna partie bede musiala zrobic
![]()
Ja to jeszcze jagod jedynie mysle wlozycJa tak samo! Ogród mi zeswirował w tym roku i zakrętu ze słoikami złapać nie mogę [emoji85]
Kurcze dziewczyny już nie wiem co jest grane. Nie dość że mi ten ból przy chodzeniu nie odpuszcza to jeszcze plecy dzisiaj bolą też po lewej stronie. I zauważyłam że od jakiegoś tygodnia nie czyje tych skurczy braxtona. Dobrze ze jutro mam jeszcze tą wizyte ale zaczynam się obawiać że zamiast do Krakowa pojadę do szpitala![]()
Jeżeli chodzi o „nowe mamusie” to witam się i ja [emoji5]podczytuje Was od samego początku, ale przeszłość nie pozwoliła na napisanie, żeby po prostu nie zapeszyć. Byłam kiedyś mamą grudniową 2015, chwilę to tylko trwało, a potem długo nic. We wtorek zaczynam 23+ tydzień [emoji847] w brzuszku najprawdopodobniej dziewczynka (80%) [emoji7]nie lubi pozować do zdjęć, stąd płeć nie do końca znana [emoji1]mam nadzieję, że mnie tu jeszcze przyjmiecie [emoji5]
Nie, to nie rwa. Znam ból przy rwie kulszowej i to napewno coś innego bo to jednak dół brzucha i krzyż a przy rwie bolało mnie od tyłka i ciągnęło się po nodze czasem aż do samej kostki.
Nie chce szukać w Google bo jeszcze sobie coś strasznego zdjagnozuje a później się okaże że to nic takiegopoczekam co mi lekarz powie
Ja w piątek kiszone robiłam . W poniedziałek pewnie też jeszcze kiszone a potem zacznę robić salatki
Oby... Na pewno się jutro odezwę po wizycie ale to jutro wieczorem bo idę dopiero na 19:40![]()