E
Ewka34
Gość
Nie ,to ja tak nie mialamNie chciały mi się wątki wyświetlić. Teraz mi pokazuje że mamy 849 wiadomości na wątku, a było ich dużo więcej [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ,to ja tak nie mialamNie chciały mi się wątki wyświetlić. Teraz mi pokazuje że mamy 849 wiadomości na wątku, a było ich dużo więcej [emoji23]
U mnie powinna być panna jak się nic nie zadzieje wcześniejDziewczynki, które jeszcze niw urodziły: już wszystkie nasze dzieci będą lewkami, a nie rakami [emoji16] No chyba, że ktoś czeka na pannę [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja jestem panna [emoji23] będzie charakterek [emoji23]U mnie powinna być panna jak się nic nie zadzieje wcześniej![]()
Jesli u mnie tez sie nie zadzieje to moze tez bedzie panna [emoji23][emoji23] u @klaudiaa975 tezU mnie powinna być panna jak się nic nie zadzieje wcześniej![]()
Ja tez jestem spuchnieta. Bylam dzisiaj na pedicure i kolezanka zauwazyla, ze mam stopy nadmuchane. Sposobu na to nie mam, staram sie duzo wody pic, stopy jak moczu nic nie dajePróbuje Was teraz doczytać. Jutro moja rodzinka wyjeżdża to mam nadzieje będę miała więcej czasu i będę bardziej aktywna tutaj. Teraz leżę z nogami w gorze i odpoczywam, bo przez dwa dni tak spuchłam, ze to aż moja mama zauważyła po mnie. A ja sama po ciężkich stopach, tym ze mam problem żeby wg buty wsunąć, z obrączka męczyłam się od wczoraj wieczora. Dziś rano oblalam palec olejem i nic, dopiero przed chwila z bólem udało mi się zsunąć... tak mi się woda w organizmie zatrzymałaupały Jeszcze to pogłębiają, ciagle wydaje mi się, ze mi goraco nawet jak inni twierdzą ze nie jest tak duszno. Macie jakies sposoby na pozbycie się tego? Bo ja czuje się jak balon
![]()
Ja już obraczke chwilę temu zdjęlam.Mi tez puchna palce u rak,tymbardziej teraz jak jest goraco.. :/ obraczki nie sciagne..
Ja swoją już przed weekendem ściągnęłam bo palce jak parówki u rąk i stóp. A czuję się jak hipopotamMi tez puchna palce u rak,tymbardziej teraz jak jest goraco.. :/ obraczki nie sciagne..
Hyhyhyhy ja tez sie nastekam przy wstawaniu [emoji23][emoji23] lepiej niz przy seksie [emoji23]Ja swoją już przed weekendem ściągnęłam bo palce jak parówki u rąk i stóp. A czuję się jak hipopotamIle ja się nastękam żeby się z łóżka podnieść
![]()