dżoasia
Fanka BB :)
kategorii C czyli?????On Awsze przypisuje mefacit dobry przeciwbólowy lek ale zawsze jak brałam to sie zastanawiałam czy na pewno jest ok bo to lek kategorii C ale myślę że wie co robi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
kategorii C czyli?????On Awsze przypisuje mefacit dobry przeciwbólowy lek ale zawsze jak brałam to sie zastanawiałam czy na pewno jest ok bo to lek kategorii C ale myślę że wie co robi
Opanowana dzięki Bogu nie ma plamien nie ma bolu skorczowego tylko ciągnięciami wieczorny nigdy nie wypływał, ale jak rano dołożyłam ok godz 6.00 to mniej więcej przed południem wszystko wypływało
Jak sytuacja na froncie? Czysto? Sucho? Nic nie boli?
@Agonia777 - super wieści. Nie denerwuje się kobieta tylko nad endo pracujęDziewczyny dzwonił lekarz z kliniki że mamy 3 zarodki ale ze strachu nie potrafię się cieszyć. Jak dostanę @ mam umawiać się na wizytę i wtedy opracujemy plan działania. Jeszcze chcę to histero i mogę powiedzieć że zrobiłam już wszystko by się udało
![]()
tiaaabardzo ładna kobitka z Ciebie przecież jest
![]()
Na ulotce jest napisane zeby nie brac w ciazy bez konsult z lekarzem. Jesli mnie pamiec nie myliTak - G we własnej ozdobieA na ulotce nie jest napisane że nie można spasmoliny brać tylko w 3 trymestrze? Czy już mylę ulotki?
Ja mysle ze nie ma co przewidywac na podst wyniku progesteronu, tylko zaczekac na bete [emoji4]Mam nadzieję, że tak. Ale dowiem sie w drugiej połowie przyszłego tygodnia, bo transfer mialam w sobotę
Nie wiem czy kilka dni po transferze wynik progesteronu powinien sie zmieniac ale moj sobotni wynik lekarz określił jako dobry. Są tu mądrzejsze głowy, może dziewczyny cos powiedzą. A jakie dawki lekow bierzesz?
Taaaaaak, na tym mefacicie jest napisane, żeby nie brać w 3 trymestrze. Ale spasmolinę "jak cukierki"Na ulotce jest napisane zeby nie brac w ciazy bez konsult z lekarzem. Jesli mnie pamiec nie myli