reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Wow! Ale wystrzelilas, szukałam tylko twoich postów. BRAWO!!!!!!!! Cieszę się razem z Tobą. Aaaa wszystkiego najlepszego z okazji cwiercwiecza! Życzę Ci nudnej ciąży, dwóch babli z różowymi dupeczkami, kwietniowego szaleństwa z pieluchami i wszystkiego czego tylko zapragniesz!

Brawo paulinka!!!!
Ol jjejjejejjejeje
Czwartek dniem super wieści!!!!
[emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]

reklama
Wow! Ale wystrzelilas, szukałam tylko twoich postów. BRAWO!!!!!!!! Cieszę się razem z Tobą. Aaaa wszystkiego najlepszego z okazji cwiercwiecza! Życzę Ci nudnej ciąży, dwóch babli z różowymi dupeczkami, kwietniowego szaleństwa z pieluchami i wszystkiego czego tylko zapragniesz!
Dziękuje za życzenia ;) czuje się dobrze brzuch boli ale lekarz powiedziała

Nie uważam żeby była dziwna raczej racjonalna. Słucham od lekarza że wiąże się to z powikłania poronienie. Ja che mieć chociaż jedno dziecko jeśli będą dwa to będzie szczęście jakiego nie zaznaczam. Są tu dziewczyczyny które przez to przechodzą chce znać ich zdanie...
2 zarodki zawsze zwiekszaja szanse na powodzenie aczkolwiek nic nie gwarantuja. I tez trzeba miec ta swiadomosc ze jest mozliwosc ze beda blizniaki czy jestes w stanie to ogarnac jakby tak sie zdarzylo. Bo wiesz byly tu dziewczyny ktore braly 2 zarodki a pozniej placz ze one nie chcialy blizniakow i co teraz maja zrobic

reklama
Dziewczyny wiem że się powielam już któryś raz ale za cholerę nie pamiętam...
Podpowedzcie mi jeszcze raz, które labolatorium może mi zrobić
CYTOKINY TH1, Th2 ( test CBA)
Oraz
Przeciwciala ANA 1 ANA2 i ASA
Bo u mnie mi powiedzieli ze mogą mi zrobić ale nie dają gwarancji że przesyłka dojedzie na czas do Łodzi a badania tylko 450 zl a oni nie dają gwarancji... wtf

Do góry