reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jezuuu, właśnie wyczytałam, że kolejne 2 tyg upałów przed nami rekordowe temperatury mają być. Masakra jakaś
U nas drugi taki dzień. Do tego trzeba doliczyć tak 2-3 stopnie
E3166A6E-4050-469E-B7A7-4CF62B922E1E.png

Załączniki

• E3166A6E-4050-469E-B7A7-4CF62B922E1E.png
    E3166A6E-4050-469E-B7A7-4CF62B922E1E.png
    226,1 KB · Wyświetleń: 288
reklama
Ja byłam pierwszy raz od dawna w Biedronce. Nikt mnie nie przepuścil...A mało tego, Pani z taśmy spadła czekoladą, która ja po chwili podniosłam...Pani spojrzała na mnie z wyrzutem, po czym przeprosiła jak zobaczyła brzuch:]]]]
Ja dziś robię krem z cukinii, a na kolację sałatkę jarzynowa. Pos0rzatalam łazienkę, mylam kabine octem i prawie się udusilam:p

No i sąsiad dziś 50letni mnue podrywal...dramat... tzn miło ale on dziwny jest i naprawdę tak wzrokiem mierzył i pożera.l. zapytał czy to siódmy miesiąc, mówię,że dziewiąty to on że cudownie wyglądam...potem że jestem dobrym człowiekiem,A na końcu że jestem taka ponetna/namietna.. nie zrozumiałam,ale powiedziałam że ide bo mi ciężko....szok

N
Ja byłam pierwszy raz od dawna w Biedronce. Nikt mnie nie przepuścil...A mało tego, Pani z taśmy spadła czekoladą, która ja po chwili podniosłam...Pani spojrzała na mnie z wyrzutem, po czym przeprosiła jak zobaczyła brzuch:]]]]
Ja dziś robię krem z cukinii, a na kolację sałatkę jarzynowa. Pos0rzatalam łazienkę, mylam kabine octem i prawie się udusilam:p

No i sąsiad dziś 50letni mnue podrywal...dramat... tzn miło ale on dziwny jest i naprawdę tak wzrokiem mierzył i pożera.l. zapytał czy to siódmy miesiąc, mówię,że dziewiąty to on że cudownie wyglądam...potem że jestem dobrym człowiekiem,A na końcu że jestem taka ponetna/namietna.. nie zrozumiałam,ale powiedziałam że ide bo mi ciężko....szok
Nienawidze zapachu octu.. bleee..
Bo ludzie to totalna znieczulica takie paczacze tylko.. :/

Dziekuje :* no nie chce jechac do szpitala narazie.. chyba ze krwawienie bedzie mocne jak w okresie.. :p ogolnie jak pisze to szukam potwierdzenia ze sie nie myle :p bo to serio dosc dlugo chyba jak po badaniu.. :p
Też mi się wydaje,że za długo jak po badaniu...tylko mogłyby dojść chociaż skromne skurcze...:D fajnie by było nie???

Mi chyba też odszedł kawałek czopa, tzn pasmo śluzu ale żółtego. Z synem nie odchodził.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry