Meml
Fanka BB :)
U nas drugi taki dzień. Do tego trzeba doliczyć tak 2-3 stopnieJezuuu, właśnie wyczytałam, że kolejne 2 tyg upałów przed nami rekordowe temperatury mają być. Masakra jakaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas drugi taki dzień. Do tego trzeba doliczyć tak 2-3 stopnieJezuuu, właśnie wyczytałam, że kolejne 2 tyg upałów przed nami rekordowe temperatury mają być. Masakra jakaś
Dziekuje :* no nie chce jechac do szpitala narazie.. chyba ze krwawienie bedzie mocne jak w okresie..ogolnie jak pisze to szukam potwierdzenia ze sie nie myle
bo to serio dosc dlugo chyba jak po badaniu..
![]()
Moja wlasnie dzis spokojniutka bardzo.. czasem wypnie lokiec czy pupke ale to rzadko..Moze na moją ta pełnia lub burza zadziała. [Emoji16] półtora tygodnia prawie w ogóle się nie ruszała , a w nocy i teraz aż mnie brzuch boli tak się wierci![]()
Masakra.. u nas tez upal.. siedze w staniku i gatkach hyhyU nas drugi taki dzień. Do tego trzeba doliczyć tak 2-3 stopnie Zobacz załącznik 882046
Nienawidze zapachu octu.. bleee..Ja byłam pierwszy raz od dawna w Biedronce. Nikt mnie nie przepuścil...A mało tego, Pani z taśmy spadła czekoladą, która ja po chwili podniosłam...Pani spojrzała na mnie z wyrzutem, po czym przeprosiła jak zobaczyła brzuch:]]]]
Ja dziś robię krem z cukinii, a na kolację sałatkę jarzynowa. Pos0rzatalam łazienkę, mylam kabine octem i prawie się udusilam
No i sąsiad dziś 50letni mnue podrywal...dramat... tzn miło ale on dziwny jest i naprawdę tak wzrokiem mierzył i pożera.l. zapytał czy to siódmy miesiąc, mówię,że dziewiąty to on że cudownie wyglądam...potem że jestem dobrym człowiekiem,A na końcu że jestem taka ponetna/namietna.. nie zrozumiałam,ale powiedziałam że ide bo mi ciężko....szok
Też mi się wydaje,że za długo jak po badaniu...tylko mogłyby dojść chociaż skromne skurcze...Dziekuje :* no nie chce jechac do szpitala narazie.. chyba ze krwawienie bedzie mocne jak w okresie..ogolnie jak pisze to szukam potwierdzenia ze sie nie myle
bo to serio dosc dlugo chyba jak po badaniu..
![]()
Też nie lubię octu ale daje super efektyN
Nienawidze zapachu octu.. bleee..
Bo ludzie to totalna znieczulica takie paczacze tylko.. :/
Szykuje sięMoja wlasnie dzis spokojniutka bardzo.. czasem wypnie lokiec czy pupke ale to rzadko..