Maljan
Fanka BB :)
Gratuluję!!! Wspaniałe wiadomości [emoji173][emoji173][emoji173]Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300sn
godz. 9.15
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję!!! Wspaniałe wiadomości [emoji173][emoji173][emoji173]Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300sn
godz. 9.15
GratulacjeMichalinka Gaja ur.29.07 waga 3300sn
godz. 9.15
ChciałabymEmocjonująca ta niedziela. Ja również myślę że dziewczyny już po i właśnie dochodzi do nich szczęście
Mam nadzieję że Alicja z Michasią rozpoczęły na dobre sierpniowe porodyprzyznam że mam taka nadzieję bo u mnie dalej spadkowo. Mam ochotę beczec i chyba beczec będę bo pomyślałam że może mi ulzy.
To co, która następna?? Siebie nie sugeruje już ale może @miloscwczasachpopkultury @Maljan albo @Paulana ???
@KatiNails Maja jest piękna. Taka opatulona nie wydaje się być nawet taka malutka![]()
GratulujęMichalinka Gaja ur.29.07 waga 3300sn
godz. 9.15
Śliczna dziewczynkaJa powiem w miarę dobrze spałam. Małej jakbym nie budziła do jedzenia to miałaby w nosie. Tylko je i śpi. Z wagi spadła tak jak w normie dzieci spadają.
Z synem miałam gorzej. Tu jednej Pani dziecko właśnie płaczę dzień i noc jak mój Aleks płakał. Zobacz załącznik 882585
Serdecznie gratulujęMichalinka Gaja ur.29.07 waga 3300sn
godz. 9.15
Gratulacje! Doczekałas się swojego skarbaMichalinka Gaja ur.29.07 waga 3300sn
godz. 9.15
Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300sn
godz. 9.15