Biedroneczka10
Fanka BB :)
Wczoraj wieczorem kupiliśmy to jeszcze nie zdążyłam wypakowaćMasz materac w folii jeszcze? Wyjmij go sobie kochana bo wszystko chemią tak śmierdzi że lepiej by się wywietrzył![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj wieczorem kupiliśmy to jeszcze nie zdążyłam wypakowaćMasz materac w folii jeszcze? Wyjmij go sobie kochana bo wszystko chemią tak śmierdzi że lepiej by się wywietrzył![]()
To mamy podobny termin bo u mnie dziś 38+0@klaudiaa975 @Ewka34 gratulacje dla Was dzielne mamycóreczki sliczne
Wczoraj miałam serie bolesnych skurczy coraz mocniejszych już myślałam że będziemy jechać do szpitala ale jednak się uspokoiło. A dzisiaj obudziłam się z okropnym bólem kręgosłupa lędźwiowego
Dzisiaj apka mówi że 2 tygodnie do terminu i mam nadzieję że szybko urodzę.
Wczoraj kupiliśmy materac i organizer na łóżeczko w Ikei także już w sumie chyba wszystko mamy.
Dzisiaj o 17 mam ktg zobaczymy czy coś więcej się pisze.
@KatiNails jak tam sie miewasz?
@miloscwczasachpopkultury daj znać , jak Ci minęła nocka.
Ja dzis mam znowu badane przepływy pod wieczór , jutro KTG i beda tak mnie kontrolować az do terminu CC. Jesli nadal przyrost bedzie słaby jest opcja , ze trafie do szpitala . Samo z siebie póki co nie dzieje sie nic . Zero czopu ,czy skurczów przepowiadających , od tylko normalne dolegliwości na koncowce- popuchnięte nogi , ból krzyża przy nadmiernym schylaniu i brzuch wiszący na kolanach - dosłownie .
Dzień dobry.
Powodzenia dla wizytujących dziś. Ja też mam wizytę na 15.00. Ostatnia n3tyg temu młoda ważyła niecale 2400 ciekawe ile dziś. Zważyłam się rano i cieszę się bo przez 3 ostatnie tyg nic nie przytyłam. Jak na razie na plusie 8kg. nie wiem dlaczego w poprzednich ciążach tyłam po 22kg a teraz 8kg. ale to dobre, bo teraz startowalam ze znacznie wyższej wagi.
To malutko przytyłaś, łatwiej będzie Ci zrzucić po ciążyDzień dobry.
Powodzenia dla wizytujących dziś. Ja też mam wizytę na 15.00. Ostatnia n3tyg temu młoda ważyła niecale 2400 ciekawe ile dziś. Zważyłam się rano i cieszę się bo przez 3 ostatnie tyg nic nie przytyłam. Jak na razie na plusie 8kg. nie wiem dlaczego w poprzednich ciążach tyłam po 22kg a teraz 8kg. ale to dobre, bo teraz startowalam ze znacznie wyższej wagi.
U nas w nocy popadało i to konkretnie, nie jest już tak parno ale slońce znowu daje więc pewnie będzie nadal gorąco.
Kasiu, a ty masz już ustalony termin cc?
Można coś zaradzić na ten zespól popunkcyjny?Czekam na usg z najlepszym neonatolog iem u nas. Jeśli będzie wszystko ok jest szansa że nas puszcza.
Ale mnie ta głową boli coraz bardziej. Jak leżę nie czuje a jak wstaje to masakra.
Dlatego też wolałabym być w domu już. Bo nawet bym wystawac nie musiała. Bo mi mąż ze wszystkim pomoże.
Teściowa dobrze ze tez pracuje tu w szpitalu tylko na innym oddziale. Przyniosła mi kawę bo ona też dobra na zespół popunkcyjny.