misis188
Fanka BB :)
TakWitam.
Dzis 13 dni temu mialam pierwszy transfer dwóch swieżaczkow.
Wlasnie odebralam wyniki bety- 369
Powiedzcie mi, czy to oznacza ciążę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakWitam.
Dzis 13 dni temu mialam pierwszy transfer dwóch swieżaczkow.
Wlasnie odebralam wyniki bety- 369
Powiedzcie mi, czy to oznacza ciążę?
trzymam kciuki kochana i nie denerwuj się bo nie wartoWiecie co dziewczyny ja to się wyciszam na dłuższy czas daje sobie spokój jak narazie z forumtrzymajcie się wszystkie dobrze życzę miłego dnia
a lekarza idioty to nie mam u siebie w mieście wiec skoro widział to widział przy pierwszej ciąży tez był pecherzyk widoczny
nie pociesza mnie takie odp ,ze jakie głupoty mi nagadał no wybaczcie ale żadna z nas lekarzem nie jest ,a nie była u koleżanki i ona nie badała tylko lekarz z długim stażem
ale mniejsza o to życzę wszystkim powodzenia ja wierze ,ze mój maluszek jest ze mną
zrobię będę w środę i jeśli lekarz by w to nie wierzył to by nie wypisał l4 ciążowego ale co ja wam będę tłumaczyła jak co niektóre tutaj wiedza lepiej niż lekarz trzymajcie się tyle z mojej strony co ma być to będzie jestem pozytywnie nastawiona zdaje sobie tez sprawę ,ze nic z tego może nie być ale nic innego jak wiara i nadzieje mi został i wierzenie w to,ze on tam jest wiara umiera ostatnia
![]()
To jedziwmy ciotka na jednym wozkuJa 24tego
Robię ostatni raz ta bete w środę i jadę dopiero do lekarza 20 sierpnia wcześniej nigdzie już nie idęNapewno lekarz wie co mówi;* niedługo pójdziesz do kontroli I będziesz już wiedziała na 120%
3mam kciuki za maluszka :*
to nie blastka jest widoczna, tylko jakiś taki żel podłoże czy coś, co w nim jest zatopiona - dlatego po transferze zawsze ten aparacik sprawdzają pod mikroskopem czy skarbuś w nim nie został (pomimo, że widzimy w macicy coś.To jak w takim razie jest blastka widoczna na usg przy transferze po preniesieniu do macicy? Chyba pecherzyk nie jest mniejszy? Dzoasia dawaj ta teorie[emoji1]
Nie jest to takie łatwe być spokojnymKochana, zrobilas wszystko co moglas , tak jak piszesz zostaje wierzyc i kciuki zaciskac. Tu juz bylo wszystko , co jest wbrew i biologii i medycynie zycze ci z calego serca spokoju na kolejne dwa dni i samych dobrych wiesci.
Właśnie najważniejsze ,ze nie spada rośnie ujowo ale rośnie gorzej by było jak by spadła na łeb ma szyjeBardzo stresujące, staram się nie sprawdzać wyników co 5minutjesteśmy na podobnym etapie i ja tak samo wierzę w moje kropki tak jak Ty w swoje. Musi być dobrze. Beta nie spada więc jest dobrze
![]()
przykro miU mnie raczej wszystko jasne. Beta 3,04. Niestety spadła po 4 dniach![]()