chlopkers
Fanka BB :)
Asia, mocne kciuki! [emoji110] zeby maluchy daly rade [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Dzwonili. Zostawiaja do 5tej doby bo bidoki slabe sa. Jeden ma 6 komorek drugi 4.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asia, mocne kciuki! [emoji110] zeby maluchy daly rade [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Dzwonili. Zostawiaja do 5tej doby bo bidoki slabe sa. Jeden ma 6 komorek drugi 4.
Będzie dobrze Asiu grunt to walczyć i sie nie poddawaćDzwonili. Zostawiaja do 5tej doby bo bidoki slabe sa. Jeden ma 6 komorek drugi 4.
jak ty robisz kochana te minki ,rybki ,piwko itd
@zylwia gdzieś mi umknęło wcześniejszy post... Kochana jak to czas szybko leci... niedawno robiłaś betę a zaraz przytulisz swoje maleństwo ❤❤❤❤Śmiałam się do Pani doktor o te słodycze ale ona mówi , że to takie gadanie ludzi i że dużo zależy od genów też A u mojego Męża w rodzinie były duże dzieci u mnie znowu malutkie..szkoda , że nie szła w naszą drogę.. może być tak że nie zareaguje na wywowalnie ale obstawia , że w piątek mogę być już rozpakowana
Hmmm ja tez mam przy klawiaturze ikonki ,ale one mi się nie dodająPiwka nie robie teraz bo nie mogę.))
Przy klawiaturze takie mam ikonki. Ja mobilna aplikacje mam.[emoji531][emoji531][emoji531][emoji531]
Ojej, wspolczuje Ci bardzo [emoji20] pamietam jak kiedys dzien po ognisku pedzilam na pogotowie przez uczulenie na ugryzienia komarow. Ale one mnie zgryzly na biodrach (te czesci tylka ktore wystaja z krzeselka rybackiego) tak, ze byl jeden ogien, normalnie jakby ktos wbil tysiace igiel obok siebie. Straszne to bylo..@misis188 z nimi teraz jest tragedia... tego rybactwa i komarzysk jest od groma... A że ja na nie uczulona to niestety wyglądam jak potworek [emoji14]
Ale w domu to najlepiej mi się sprawdzają że gwiazdkowe offy lub brossy...
Juuuupi!!!Jest wynik! Beta 21,27,a progesteron 15,10.
@kalno -" nasza" @Agonia777 jest u niegoMiałaś styczność z hajdusiankiem??
@Biedroneczka83 jeju to duzo zdrowia dla Ciebie w tym Dubaju!!! 5 dni po punkcji czyli gdzies 6.5 dnia po zastrzyku? Dajesz nadzieje kobieto.
A z ta Videokonferencja oplulam telefon.