reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Śmiałam się do Pani doktor o te słodycze ale ona mówi , że to takie gadanie ludzi i że dużo zależy od genów też A u mojego Męża w rodzinie były duże dzieci u mnie znowu malutkie..szkoda , że nie szła w naszą drogę.. może być tak że nie zareaguje na wywowalnie ale obstawia , że w piątek mogę być już rozpakowana
@zylwia gdzieś mi umknęło wcześniejszy post... Kochana jak to czas szybko leci... niedawno robiłaś betę a zaraz przytulisz swoje maleństwo ❤❤❤❤

@misis188 z nimi teraz jest tragedia... tego rybactwa i komarzysk jest od groma... A że ja na nie uczulona to niestety wyglądam jak potworek [emoji14]
Ale w domu to najlepiej mi się sprawdzają że gwiazdkowe offy lub brossy...
Ojej, wspolczuje Ci bardzo [emoji20] pamietam jak kiedys dzien po ognisku pedzilam na pogotowie przez uczulenie na ugryzienia komarow. Ale one mnie zgryzly na biodrach (te czesci tylka ktore wystaja z krzeselka rybackiego) tak, ze byl jeden ogien, normalnie jakby ktos wbil tysiace igiel obok siebie. Straszne to bylo..

Jest wynik! Beta 21,27,a progesteron 15,10.
Juuuupi!!! :):):) Teraz ogrom kciuków za piękne przyrosty
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png

@Biedroneczka83 jeju to duzo zdrowia dla Ciebie w tym Dubaju!!! 5 dni po punkcji czyli gdzies 6.5 dnia po zastrzyku? Dajesz nadzieje kobieto.
A z ta Videokonferencja oplulam telefon.

Ja nie daje nadziei tylko czyste fakty laboratoryjnej ;))) akurat tu mi wilkołaki ściagają i analizują to mam.
Panią incognito - V......bimbo nie jestem w stanie zapamiętać. Czy z cała sympatia i ogromnym sercem do Ciebie mogę nazywać Cię videokonferencja? ;)))

Kurcia[emoji215][emoji215][emoji215][emoji215][emoji215] - jak tam widzę że u Ciebie tez do przodu... to Ty budzisz nadzieje ;)))

reklama
@Biedroneczka83 trzymaj się tam dzielnie. Super,że masz takie pozytywne nastawienie!
@zylwia jak ten czas leci. Już za chwilę będziesz tulić swoje największe szczęście. Powodzenia!
@Kurcia kurczaki kiedy ta beta? Jutro? :D
Dzięki dziewczyny za dobre słowo i wszystkie kciuki. Nie puszczajcie ich do czwartku :)

Do góry