paulina1994
Fanka BB :)
Mi to bez różnicy co by było byle zdrowe [emoji4]Ja brałam w zeszłym miesiącu ale ponoć bierze się go chcąc starać się o chłopca, więc nie ryzykuję teraz [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Mi to bez różnicy co by było byle zdrowe [emoji4]Ja brałam w zeszłym miesiącu ale ponoć bierze się go chcąc starać się o chłopca, więc nie ryzykuję teraz [emoji23][emoji23][emoji23]
Też tak.robiłam i mój się śmiał hahahaJa też tak robiłam, w cyklu, w ciąży jestem, ale czy od tego?to już mój taki standardzik, już nawet mąż się nie śmiał
haha
Moj się śmiał wczorajJa też tak robiłam, w cyklu, w ciąży jestem, ale czy od tego?to już mój taki standardzik, już nawet mąż się nie śmiał
haha
Mi euthyrox skrócił cykl o jakieś 5 dni i owu wystąpiła w 11 dc gdzie zawsze mam około 18-20 dc więc na mnie euthyrox zadziałał super [emoji4]Cześć dziewczyny.
Wpadam się tylko pochwalić że Tsh po miesiącu przyjmowania euthyroxu 25 spadło z 4.0 do 1.3, zbadalam też testosteron bo miałam podwyższony i również spadł, ciekawe czy to sprawka euthyroxu :-) takze pozytywnie się nastawiam. Zastanawiam się czy nie odstawić duphastonu i sprawdzić czy mój organizm w końcu działa sam ale boję się że znowu będzie brak okresu przez pół roku :-(
Kto wie ale naprawde fajnie by bylo byc na 1 watkuJa też nie przeżyłam rozczarowania - nie było starań w odpowiednim czasie więc brak @ tylko mnie denerwowałKochana, albo Ty czekasz na moje dwie kreski!
kto to wie [emoji14]
Jadę w tym cyklu z sioforem i clo, testami owu, temperaturą i całym arsenałem. W połowie cyklu mam iść podejrzeć jajniki czy coś urosło a ta torbiel się wchłonęła, no i może w końcu zaskoczy.
Kasiula, mam brać 3x500, ale jakoś rano nigdy czasu nie ma, po pracy też mi się zapomina i kończy się na tym że najczęściej biorę wieczorem dwie tabletki i na tym koniec [emoji14]Kto wie ale naprawde fajnie by bylo byc na 1 watkuIle bierzesz dziennie sioforu?