reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja tam wolę jednak używane ubrania - zupełnie inna jakość. Za cenę nowego w pepco (które po kilku praniach będzie jak szmata - wiem bo kiedyś miałam faze na nowe) mam dobrej jakości z ciucha... No bo skoro w chiuchu jeszcze wyglądają przyzwoicie (czasem jak nowe) - to znaczy że musza być porządne

W sumie cały czas go upominam, ze jak już podjęłam jakas decyzje to nawet jak mu się nie podoba to ma tak zostać, bo konsekwencja w podejmowanych czynach jest najważniejsza. Nie wiem czy mu się kiedykolwiek zdarzyło przy Młodej tak wprost podważyć moja decyzje, raczej zawsze to do mnie mówi, żebym ja jednak zmieniła zdanie i jej na coś pozwoliła, sam ich nie zmienia. A mimo tego, ze ja jestem ta zła to młoda mówi, ze ja mam zawsze racje i mnie się trzeba słuchać :D tutaj problem polega na tym, ze on chce jej chyba podświadomie zrekompensować swoją nieobecność i z chęcią pozwoliłby jej na to, co dusza zapragnie, myśle ze przy dziecku które będzie z nim na co dzień będzie bardziej konsekwentny.
Jednak nadal na osobnosci caly czas mu przypominaj, ze Twoje zdanie tez sie liczy ;) Dobrze, ze jego corka cie lubi :) Z konsekwencja twojego meza moze byc tak jak piszesz. Moj brat np. jest poblazliwy dla obu corek, a to przez to, ze jego obecna partnerka chciala, zeby traktowal swoje dziewczyny tak samo, a ze pierwsza rozpieszczal i chcial jej zrekompensowac rozbita wczesniej rodzine, to i mlodsza ma tak samo. Mam wrazenie, ze dzieci skacza mu po glowie, ale swiata nie widza poza swoim tatusiem :)

Jeju ale się rozpisalyscie!!
Był już temat sexu, więc chyba mogw zapttac o oplawy. Wiadomo są, ale mi zdarzyło się parę razy poczuć jak bym się zesikala. Taka woda ze mnie leci od czasu do czasu. I się zastanawiam czy to nie wody mi się sacza, czy to w ogóle mogą już się sączyć? A jak nie to, to co to? Kurcze w poprzednich ciążach tak nie miałam i teraz zgłupiałam. Na razie poleciło mi tak z 3 razy. Jak pójdę do gina po skierowanie to się go zapytam. Chyba przestanę się bzykać z mężem do tego czasu!

A moze utworzymy wątek o najpotrzebniejszych rzeczach, takie must have!?

Wózek też mam po córce, nawet po synu mam jeszcze. Łóżeczko też mam, nadal używane...

A mąż dobrze radzi sobie z dziećmi, nawet obiad ugotuje, posprzata.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!
Ja mialam w ciazy takie okresy, ze raz bylo sucho a raz mokro. To jest normalne przy braku objawow chorobowych.
Moze tez to byc rozwodniona wydzielina po stosunku, ale tez bezobjawowa infekcja.
Jak najbardziej mozesz profilaktycznie aplikowac probiotyk z paleczkami kwasu mlekowego, ja polecam InVag :)

reklama
Ja wlasnie paczki kupowalam na Olx albo w lumpeksie na wage ;-)
Ja właśnie sprzedaje tez po moim synu na olx. Mi tam pepco odpowiada koło domu do latania, jeszcze pozniej daje szwagierce, moj syn dba o ciuchy naprawde nie sa zniszczone. Kto wie moze szwagierka ma jeszcze po swoich dzieciach malutkie ciuszki i mi sie skapnie znajac zycie babcia tez bedzie kupować [emoji23] ale nie bede przesadzac jak z synem za duzo tego bylo

Do góry