reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja po wizycie :) ktg w porządku ;) Franek dobrze się czuje :D szyjka miękka, rozwarcie na 1cm, główkę czuć :p kolejną wizytę mam 22.08. ale ginekolog powiedział, że pewnie wcześniej urodzę ;) pytał kiedy ja się urodziłam, mama mnie urodziła 2 tyg przed terminem i teoretycznie mówił, że powinnam w przyszłym tygodniu rodzić :D już zaczynam się bać :) aa zapomniałam mały waży 2800g;)

reklama
Ja po wizycie :) ktg w porządku ;) Franek dobrze się czuje :D szyjka miękka, rozwarcie na 1cm, główkę czuć [emoji14] kolejną wizytę mam 22.08. ale ginekolog powiedział, że pewnie wcześniej urodzę ;) pytał kiedy ja się urodziłam, mama mnie urodziła 2 tyg przed terminem i teoretycznie mówił, że powinnam w przyszłym tygodniu rodzić :D już zaczynam się bać :) aa zapomniałam mały waży 2800g;)
To jednak genetyka ma wplyw na to? Oby nie, bo moja mama dwie ciaze przenosila

U mnie mama miała ze mną i bratem cesarki także nie wiem czy by przenosiła, ale już miała ze mną zielone wody pod koniec i lekarze jacy tępi dalej czekali, dopiero mój tato i dziadek zrobili awanturę i mnie wyciągnęli przez cc.

Ja jednak nie dałam rady z oknem, ale Enno mnie wyręczył i umyl okno w kuchni i sypialni. Ja umyłam podłogi, kontakty i zrobiłam obiad i będę leżeć, bo nogi mam spuchnięte jak baloniki. Enno właśnie prasuje firanki i powiesi. Kochany ❤️ ja zrobiłam plan co chce, A Enno działa i wykreśla moja listę .

Niedawno wróciłam od lekarza i jest jak przewidywałam. Jutro jadę na ktg :/ mam wziąć ze sobą wszystkie torby w razie co chociaż na poród się nie zapowiada bo dziś po badaniu powiedział.mi że mam więcej współżyć. To ja sobie pomyślałam ... to raz na trzy miesiące nie wystarczy?? ;);)
Hehe kompletnie nie mam na to ochoty.

Malina Malina a co w tym niemądrego ? ;)

reklama
Od początku ciąży mam torbiel na jajniki, która rośnie. Teraz nie wiadomo jakich jest rozmiarów bo dziecko duże i zasłania . Ostatnio na koniec kwietnia miała 7x8cm. Przepływy w torbieli nie podobały się lekarzom w szpitalu i zastanawiali się czy nie operować mnie w 20tc ale musieli by otwierać brzuch bo już miałam 2cc zdecydowali że zrobią to przy 3 cc. Mówili, że dla mojego bezpieczeństwa lepiej ciachnąć cały jajnik.

Ja Cię podziwiam. Masz nie lada stres pewnie a tu jeszcze dzieci i maleństwo w drodze. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i nie będzie komplikacji a ty odetchniesz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry