reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mąż ma dziś i jutro wolne, chcieliśmy jechać na 2-3 dni pod namiot ale zrezygnowaliśmy. Jest 39st w cieniu. Jeszcze byśmy sobie krzywdy narobili w tym upale. Masakra jak wyszłam na balkon ściągnąć pranie już mi słabo było. Mąż zrobil zakupy glownie lody i zimne napoje i leżmy w salonie z włączona klimatyzację i nigdzie się nie ruszamy. Może wieczorkiem jak się troszkę ochłodzi pojedziemy nad morze.
Chciałabym "pójść" nad morze ❤️

reklama
Ja po wizycie :) ktg w porządku ;) Franek dobrze się czuje :D szyjka miękka, rozwarcie na 1cm, główkę czuć :p kolejną wizytę mam 22.08. ale ginekolog powiedział, że pewnie wcześniej urodzę ;) pytał kiedy ja się urodziłam, mama mnie urodziła 2 tyg przed terminem i teoretycznie mówił, że powinnam w przyszłym tygodniu rodzić :D już zaczynam się bać :) aa zapomniałam mały waży 2800g;)
Już się nie mogę doczekać aż u Was wszystkich się zaczną porody i już będziecie miały maleństwa ❤️ super , że wizyta udana !✊

A ja już standardowo około 2 mam takie bóle bioder że chodzę po domu i kręcę ósemki biodrami bo to jedyne co przynosi mi ukojenie... :(

Już u siebie ❤️
IMG_20180801_170519.jpg

A Kamil jak wróci będzie spał w łóżeczku, mała zajęła jego miejsce i nie wydaje mi się , żeby tak szybko z niego zrezygnowała [emoji23]
SAVE_20180802_021827.jpeg

Załączniki

• SAVE_20180802_021827.jpeg
    SAVE_20180802_021827.jpeg
    110,8 KB · Wyświetleń: 487
  • IMG_20180801_170519.jpg
    IMG_20180801_170519.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 459

Jest bardzo dobrze. Przyjechalysmy po poludniu, wzięłam prysznic, wypakowalam torby i zajęłam się kapaniem małej. Mama pokazała a ja jutro będę kapała , po myciu już ja wszystko koło niej zrobiłam , oczka z buzie itp. nakarmilysmy się x3862929 hehe :) i o 20 usnęła, a ja zaraz po niej, padłam w ubraniu. Ale jest dobrze, nie jak w szpitalu z nie ma porównania. :) Jutro rano wyjdziemy na pół godziny na spacer , załatwię sobie sprawy w opiece przy okazji i wrócimy do domu :)

Zobacz załącznik 883967

Nadzieja matką głupich, ale przeczyściło mnie i czuje od niedawna taki ostry, tępy ból w środku macicy jakby okresowy, może by się coś rozkręciło..

Dawaj znac jak sie cos zacznie dziać, trzymam kciuki [emoji110]
Ja sie obudziłam na siku, teraz leze i chyba pospane, czuje lekkie skurcze ale jak na razie nieregularne, chyba dalej nic sie nie rozkręci. Dzisiaj lekarz, w nim cała nadzieja [emoji3]

reklama
Dawaj znac jak sie cos zacznie dziać, trzymam kciuki [emoji110]
Ja sie obudziłam na siku, teraz leze i chyba pospane, czuje lekkie skurcze ale jak na razie nieregularne, chyba dalej nic sie nie rozkręci. Dzisiaj lekarz, w nim cała nadzieja [emoji3]

Jasne, na pewno będziecie pierwsze wiedzieć [emoji5][emoji5]
Nadal coś tam się pojawia co te 5-7 min, nie aż takie mega bolesne, ale jednak czuc je i czekam dalej i zapisuje. Już od 30 min tak także może może [emoji16]

Ja już do lekarza nie wstąpię, jedynie szpital mi pozostaje na 8 sierpnia [emoji28]

Do góry