Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jaka masz aplikację?22+1 to zaczęty 23ci
Choć wg mojej aplikacji 22+0 to zaczęty 23ci
Trochę się martwię bo od rana dziwnie się czuje. Czuje jakiś dziwny dyskomfort w brzuchu, twardy brzuch i od czasu do czasu kłucie gdzieś w dole brzucha i jakby gdzieś w pochwie. Ruchy czuję normalnie tak jak do tej pory. Może to nic takiego ale pierwszy raz tak mam i trochę mnie to martwi.
Happy baby mam aplikacjęA jaka masz aplikację?
Jeśli się niepokoisz to porozmawiaj z lekarzem ale tylko Ci wspomnę, ze ja tez miałam kłucia w pochwie, mega dziwne uczucie aż mnie czasem zgięło. U mnie było to koło 14 tc ale gin mówiła ze częściej właśnie zdarza się później.Trochę się martwię bo od rana dziwnie się czuje. Czuje jakiś dziwny dyskomfort w brzuchu, twardy brzuch i od czasu do czasu kłucie gdzieś w dole brzucha i jakby gdzieś w pochwie. Ruchy czuję normalnie tak jak do tej pory. Może to nic takiego ale pierwszy raz tak mam i trochę mnie to martwi.
Happy baby mam aplikację
Mam suszarkę ale taką razem z pralka i używam tylko do ręczników, bo wszystko jest tak zmiete bo wyciągnięciu z niej, że ciężko doprasować [emoji3]
Mieszkanie wynajmujemy także nie ja wybierałam wyposażenie [emoji3]
Trochę się martwię bo od rana dziwnie się czuje. Czuje jakiś dziwny dyskomfort w brzuchu, twardy brzuch i od czasu do czasu kłucie gdzieś w dole brzucha i jakby gdzieś w pochwie. Ruchy czuję normalnie tak jak do tej pory. Może to nic takiego ale pierwszy raz tak mam i trochę mnie to martwi.
Uwaga! Ogloszenie parafialne!
Oddam zgage w dobre rece, a raczej w dobry przelyk [emoji14]
Znow mnie franca dopadlaa juz tyle spokoju bylo
![]()