G
gosc12
Gość
Może nie będzie tak źleTzn ze na szarym burym końcu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nie będzie tak źleTzn ze na szarym burym końcu![]()
Wychodzisz dzisiaj na spacerek ?![]()
Troche jestem na forum a troche mnie nie ma, nic mi się nie chce, nawet siedziec przed monitorem mi się nie chce![]()
Przejrzałam pogodę po 20 sierpnia ma być już 20 stopni, może do tego czasu wytrzymam, jak tam przeżyłyście szpitalny zaduch ? Byłam na dniach otwartych to powiem wam ze chyba umrę jak przyjdzie mi 3 dni leżeć w takim zaduchu... do tego wyszły mi przebarwienia na nogach... czy mi to po ciąży zejdzie?
Chciałam po 18 , przed 19 bo wcześniej gorąco było. To wiatr się ruszył i pada![]()
O masakra, kiełbasa? Na zimno? Mój chłop to by się może ucieszył, ale ja niepodrzucę Ci tych racuchów
![]()
Dziewczyny jest fajna apka do sprawdzania po zeskanowaniu kodu kreskowego produktu jego składników i czy są ok czy szkodliwe dla zdrowia
Zobacz załącznik 884272Zobacz załącznik 884274Zobacz załącznik 884275
„Zdrowe zakupy” się nazywa![]()
Ale żenada. Nie postarali się.Ja pierd***, ja już taka głodna i nadzieja na jakieś normalne jedzenie a tu patrzcie... Zobacz załącznik 884238
Z chęciąBoże daj do mnie ten deszcz proszę![]()
Na pewno nie zaszkodzi [emoji23] nawet dziś położna się śmiała do mnie czy pamiętam że nie ma diety matki karmiącej [emoji23]Daj znać czy zaszkodził małej![]()