20+3 z USG a z OM 20+5 więc podobnie. Mój mąż jest bardzo szczęśliwy. Bardzo chciał mieć synaSuper [emoji4] chyba tak normalnie a który tc ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
20+3 z USG a z OM 20+5 więc podobnie. Mój mąż jest bardzo szczęśliwy. Bardzo chciał mieć synaSuper [emoji4] chyba tak normalnie a który tc ?
Kurcze ja też myślę o recznym na start. Nawet nie wiem czy będzie potrzebny ale jakiś chyba muszę mieć.Ja miałam raz Avant ręczny, teraz kupiłam tommee Tippee ręczny, jak nie da rady to kupimy Mandela elektryczna, ponoć topowa, ale i cena taka, żeby ją szlag....
Mnie boli strasznie, ale mam lordoze ledzwiowa i w ciąży mi się pogłębia. Gratuluję córeczki [emoji8][emoji182]Ja po dzisiejszej wizycie, nasza księżniczka ma się świetnie, grzecznie sobie spała podczas usg, waży 277g, wszystko w porządku, serduszko i wszystkie narządy na miejscu i pracują pięknie.
Ja umieram przez te upały, dobrze ze jest jeziorko u mnie w mieście bo chyba bym się roztopila.
Czy Was też tak bolą kręgosłupy? Mnie strasznie, a już na plecach to w ogóle nie mogę poleżeć bo się później nie podniose.
Gratuluję Synusia [emoji8][emoji8][emoji8]Cześć dziewczyny!
Odnośnie kręgosłupa - niestety cierpię bardzo. Właśnie nie mogę spać przez mojego aktywnego synka
Wczoraj miałam połówkowe. Wszystko jest w porządku. Wreszcie się dowiedziałam że będziemy mieli chłopcaważy 381g. To chyba dużo?
Miłego dnia Wam życzę![]()
No to tak normalnie[emoji4] ważą i ponad 400 . Moja w 19+6 310g Ciekawe ile teraz [emoji16] gratuluję synka20+3 z USG a z OM 20+5 więc podobnie. Mój mąż jest bardzo szczęśliwy. Bardzo chciał mieć syna![]()
Ooooooo to w takim razie głupota jest ze co zje mama to trafia do dzidzi ?@MamaXTrzy pokarm tworzy się z krwi nie treści żołądka, odnośnie KP, diety matki karmiącej są takie mity że szoook, mleko matki nie będzie ani za chude ani za tłuste tylko zawsze optymalne dla dziecka. Polecam poczytać Hafije, czytalam w 1 ciąży super artykuły. Karmiłam syna prawie 1,5 roku
. Ja miałam tommee tippee ręczny, i na tyle Ile potrzebowałam to spokojnie dawał radę.Ja miałam raz Avant ręczny, teraz kupiłam tommee Tippee ręczny, jak nie da rady to kupimy Mandela elektryczna, ponoć topowa, ale i cena taka, żeby ją szlag....