ilmenau
Fanka BB :)
to tam gdzie ja miałam transfer leży się godzinę w łóżku![]()
Godzinę?! To mnie by musieli dac pampersa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to tam gdzie ja miałam transfer leży się godzinę w łóżku![]()
Kochana, ale Tobie tez jest ciezko. Zobaczysz, ze przyjdzie czas, ze Twoj M sie spokojnie bedzie mogl napic czegos mocniejszego, gdy Ty bedziesz z pieknym ciazowym brzuszkiem [emoji4] alko to naprawde nic istotnego w zyciu. Pomysl ze sa ludzie, ktorzy nie pija w ogole przez rozne choroby i tez jakos sobie radza na imprezach [emoji4]No dziś powiedział ,ze się poświęci ale widze ze mu to ciężko przychodziciagle jak są okazje do świętowania to pije ale te 0,0% i kazdemu tłumaczy ze ma badania
In vitro jest idealną pożywką dla mojej paranoi. [emoji23] zawsze do usług. [emoji6][emoji8]Już mi lepiej jednak nie tylko ja tak świruje.
Ja też miałam te krwiaki, został mi jeden ale jest nad dzieciaczkami i się wchlanial ładnie po tym jak zwiększył mi dawkę Luteiny, wiec tez jestem dobrej mysliMnie za to dalej mdłości i zgaga męczą i jest mi słabo, ale to chyba każdemu w te upały. Ogólnie jestem bardzo słaba, szybko się męczę.
Mnie też cieszy brzuch, bo wiem, że coś się dzieje.Nie mam siły iść na zakupy, więc na okrągło piorę i chodzę w tej samej sukience, którą zabrałam mamie, bo moje ciuchy są za małe.
Prenatalne mam 22.08. i z niecierpliwością na nie czekam.
20.08 idę do swojego gina i mam nadzieję, że po krwiaku nie będzie już śladu.
17 sierpniaNo to mocne kciuki za prenatalne!!![emoji110][emoji110][emoji110] na ktorego sierpnia jestes zapisana? [emoji4]
Wy również. To czekamy na relację z prenatalnych teraz. [emoji4]Ja też miałam te krwiaki, został mi jeden ale jest nad dzieciaczkami i się wchlanial ładnie po tym jak zwiększył mi dawkę Luteiny, wiec tez jestem dobrej myslito chwilkę po sobie mamy prenatalne
może nam Maluchy juz pokażą kim są
trzymajcie się chłodno i rosnijce zdrowo
![]()
Trzymamy kciuki! [emoji110][emoji110][emoji4]17 sierpnia![]()
tak godzinęGodzinę?! To mnie by musieli dac pampersa![]()
Nam lekarz mowil, ze taka jednorazowa akcja potrafi narobic calkiem sporo szkod w nasieniu [emoji58] wiec nie wiem czy jest sens ryzykowac, szczegolnie ze u naszego Szczescia sytuacja z plemnikami bardzo slaba@Szczescie1986 kochana, żeby ten stres twojego m nie dał odwrotnego skutku [emoji15] Moim zdaniem nic się nie stanie jak wypije na jednej imprezie. Proces dojrzewania plemników nie trwa jednej nocy, a kilkadziesiąt dni [emoji51]