Mieciu85
Fanka BB :)
Łojeju jaka becioraMiłego rzyganka życzę
![]()
Dzieki Dzoasia[emoji173]️, a jak ty myslisz z tym progesteronem, bo ty naszym expertem jestes
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łojeju jaka becioraMiłego rzyganka życzę
![]()
Oj, to przepraszam, wydawało mi się, że o tym pisałaś, powtórzę to co wcześniej ktoś napisał: tak to jest jak się w pracy czytanie mam pojęcia, my tego nie robiliśmy wcześniej...
popieram to go @gosia321 napisałaDobra moja Drogie Forumowe Niezastąpione Najlepsze itd koleżanki forumowe![]()
@gosia321 @Agonia777 @adansonia @dżoasia i wszystkie, których zapomniałam wymienić a które przeszły leczenie imunologiczne...
Co oznacza poniższy wynik????
Zobacz załącznik 886135
Ehh, za ciekawie to nie wygląda. U mnie jak 6dpt nic sie nie działo to potem tez nie ruszyło. Ale różnie sie tu ostatnio i w sumie nie tylko ostatno wydarza, więc tak czy inaczej do 10dpt nie odstawiałabym lekówNiestety, u mnie beta <0,1
Progesteron 66,7
Wiem, że to dopiero 6 dpt, ale chyba powinno coś drgnąć... W sobotę robię powtórkę, ale chyba muszę się pogodzić z tym, że się nie udało tym razem![]()
Sol kochanie ale ja nigdzie się nie wybieram@PaulinkaP gratulacje z takich świetnych wiesci
@Mieciu super sprawa z beta, mój lekarz mowi że prog nie wychodzi przy lekach więc przy Crinone i duphastonie ja bym się nie martwiła
@Cassiah ciesze się razem z Tobą z takich radosnych chwil
@niezapominajka niech kropek zostanie u mamusi, powodzenia
@Akatombo kurcze przykro mi że taki wynik wyszedł, sprawdź jeszcze kochana
@dżoasia wracaj szybko do akcji bo brakuje Cię tutaj na forum...
U mnie jest good. Byłam na wizycie. Endo 12mm równorodne. Transfer na cyklu pół naturalnym bo na owulacji ale z ovitrelle i z pomocą duphastonu. Transfer ostatniej z 6 pięknych blastek w czwartek Jest git. Trzymajcie kciuki kochane![]()
Mieciu, to co czytałaś brzmi dość sensownie, myślę, że ten dupek zwiększony będzie ok. Mi akurat crinone wychodzi, ale wg tego artykulu nie każdej musiDzieki Dzoasia[emoji173]️, a jak ty myslisz z tym progesteronem, bo ty naszym expertem jestesmam racje, ze crinone tez moze we krwi nie wychodzic jak dupek? Bo niby tak czytalam cos ale czlowiek juz glupieje.
Wymaz z pochwy - bakteriologiczny i mykologiczny z antybiogramem.Dziewczyny może Wy coś poradzicie, już trzeci cykl z kolei łapie mnie jakaś infekcja, a cztery temu miałam jakiś antybiotyk dopochwowy przez 10 dni. Mam taką wydzielinę biała grudkowatą- odrobinę, ale do tego czuję takie jakby ciągnięcie w pochwie-nie wiem jak to określić. W ostatnim cyklu też dostałam tabletki dopochwowe (coś jak Puf.....)- ładnie przeszło, powtarza mi się to w drugiej fazie cyklu, tak tydzień przed miesiączką i teraz od soboty nie uprawialiśmy seksu, bo jestem na delegacji. Może macie jakieś pomysły jakie badanie zrobić żeby się czegos dowiedzieć, bo u mnie lekarz tak ostrożnie do tego podchodzi- bo zanim się do niego dostanę to infekcji już nie ma i on nic nie widzi- wychodzę na panikarę.
Ojej a hdzie wy sie leczycie [emoji33]No i właśnie tu jest duży mój problem... bo jak w lekarza wierzę tak w tym labo uważam że jest może jeden mądry i doświadczony embriolog a reszta to studenci bez większego doświadczenia...
O wgląd zawsze możesz poprosić... ja pewnie to zrobię po kolejnym podejściu którego zaczynam się co i raz to bardziej obawiać...
Do mnie też nie raczyli samo zadzwonić... :/
To jesli komorki nk byly lekko podwyzszone to koenzymu nie bierz bo je podwyzszaOk to stanowczo podniose dawkiTo lkarnityne i wit. E podniose tylko z koenzymem sie zastanawiam - komorki NK mialam na poziomie chyba 12 - dr Pasnik mowil ze sa ok, ale cos słyszalam ze koenzym moze je podniesc?Mocne kciuki i przesyl dobrych mysli!
Vorreia...Bimbo! Ania! Myslami z Toba! Czekamy na info jutro!
Robiłam taki na bakterie beztlenowe- nic nie wyszło, nie robiłam antybiogramu, a ten mykologiczny to co innego niż ten co robiłam na mycoplasa, ureoplasma i chlamydia?Wymaz z pochwy - bakteriologiczny i mykologiczny z antybiogramem.