Kasiula8989
Fanka BB :)
Później Was nadrobie. Jestem na oddziale. Tachykardia małej, ;( trzymajcie kciuki...strasznie się boję. Co ja zrobiłam że tyle się dzieje w tej ciazy;(;(;(;(
Bedzie dobrze spokojnie :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Później Was nadrobie. Jestem na oddziale. Tachykardia małej, ;( trzymajcie kciuki...strasznie się boję. Co ja zrobiłam że tyle się dzieje w tej ciazy;(;(;(;(
Bądź spokojna w miarę możliwości. Trzymam mocno kciuki.Później Was nadrobie. Jestem na oddziale. Tachykardia małej, ;( trzymajcie kciuki...strasznie się boję. Co ja zrobiłam że tyle się dzieje w tej ciazy;(;(;(;(
Kochana nic nie zrobiłaś, ważne że zareagowałas i pojechałaś. Trzymaj się i dawaj znac.Później Was nadrobie. Jestem na oddziale. Tachykardia małej, ;( trzymajcie kciuki...strasznie się boję. Co ja zrobiłam że tyle się dzieje w tej ciazy;(;(;(;(
Ja chyba tez bym sie bala puscic takie dziecko, zycie pokazeO ranytak to bym się chyba bała. 4 latka to malutkie jeszcze dziecko
![]()
Mój się sprawdził [emoji23]Wierzysz w znaki zodiaku? Przecież to bujda na resorach![]()
Zwazy. Oslucha. Sprawdzi odruchy wrodzone dziecka. Zmierzy obwód brzuszka i główki.To też taki glodomorek [emoji7]
Moja od piątku do środy przybrała 250g. I waży juz 3960 a w czwartej dobie ważyła 3550 [emoji14]
My idziemy do pediatry w poniedziałek. Co tam będzie robione przy dziecku ? Jak wygląda taka pierwsza wizyta ? Dostałaś skierowanie na bioderka ?
Ja teżOddaj mi ją tutaj [emoji173]️ ja uwielbiam burze
Teraz to by mamę zamknęliJa jak mialam 4 latka sama chodzilam do przedszkola, jakies 300m. Mama patrzyla przez okno. Nie patyczkowala sie z nami![]()
Śliczny chłopczyk! [emoji7] Pasuje do niego JasiuJa nie mogę siadać ani chodzić bo wyszły mi na tyłku 3 mega wielkie hemoroidy po porodziemyslicie że one znikną? Polecacie jakaś maść ?
Druga sprawa jest taka że maluszek teraz po porodzie ciągle śpi i nie chce jeść. To normalne? Myślicie że później zglodnieje? Jadł po12 w nocy. Koło 10 5 razy pociągnął piers i teraz znowu ciagl3 śpi. Od czasu do czasu ulewa mu się też wodami plodowymi bo się nałykał.