reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest mi lzej na sercu widzac, ze podzielacie moje zdanie.. bo duzo nad tym myslalam czy to moze ja jestem jakas nienormalna, wymyslam i sie czepiam
Nie mnie tez to dziala jak plachta na byka , jak dziadek karmi widelcem , najpierw on potem wnuczka a najgorsze jest tlumaczenie ... ze to przeciez rodzina:Dja nie przesadzam w zadna strone , nie jestem wega, bio , czy sadomacho:Dnatomiast pewne kwestie przyprawiaja mnie o obrzydzenie i nie ma zmiluj sie:)

Nie mnie tez to dziala jak plachta na byka , jak dziadek karmi widelcem , najpierw on potem wnuczka a najgorsze jest tlumaczenie ... ze to przeciez rodzina:Dja nie przesadzam w zadna strone , nie jestem wega, bio , czy sadomacho:Dnatomiast pewne kwestie przyprawiaja mnie o obrzydzenie i nie ma zmiluj sie:)
"Wege, bio czy sadomacho.." [emoji23][emoji23][emoji23]

Hey Mieciu. Ja na serduszkowe leciałam do Pl a potem już sobie znalazłam w miarę lekarza w Polskiej klinice plus ich standardowe badania na NHS było ok.

Świetne wieści z Twoja beta. Teraz będzie pięknie bijące serduszko.

Dzieki Sol :) a to ty tez w Uk mieszkasz widzisz nie pokojarzylam. Gdzie mieszkasz? :) Jak rozmawialam z klinika to mi powiedzieli, ze pecherzyk 21 dpt, a serduszko 28dpt wiec tak sie zastanawiam czy na pecherzyk tutaj nie pojde, a na serduszkowe jesli bedzie wszystko ok umowie sie do kliniki i zrobie sobie weekend w Polsce, bo chyba fajnie byloby miec jeszcze jakis kontakt z lekarzem z kliniki, zeby tak jak dziewczyny pisaly przedyskutowac leki itd. Dali mi kontakt do polskiego lekarza w londynie, z ktorym duzo wspolpracuja wiec chyba postaram sie tam zapisac na to pecherzykowe, bo nie mam daleko. Kazali mi za to jescze 3 raz bete robic bo zawsze chca miec 14 dpt, jak myslicie mam jescze w poniedzialek robic? I jeszcze mi koortynatorka powiedziala, ze po serduszkowym sa wizyty co 2 tygodnie? [emoji43] wy tez tak czesto chodzicie?

Powiem Ci, że jedna z dziewczyn bardzo mądrze mi kiedyś ta to samo pytanie opowiedziała. My po naszych przebojach invitrowych powinniśmy się cieszyć jak maluszek już pokład opuści po 9 msc :) Coś w tym jest :) co prawda kupiłam już dla Małej mnóstwo rzeczy i każda z nich mnie cieszy już nawet nie wspominając o kopach czy ruchach brzucha ale zawsze mam tam gdzieś z tyłu głowy żeby uważać, żeby być ostrożna. :) Wiadomo nie siedzę w domu jak w bunkrze ale mam na uwadze że wyczekuje mojego Cudu jak każda z nas tutaj :) Ciesz się bo to piękny czas ale niech rozsądek Ci w tym towarzyszy :)
A ja uwazam, ze trzeba sie cieszyc od poczatku. Jesli ma sie cos stac to stanie sie niezaleznie od tego czy bedziemy sie cieszyc czy nie. Fakt - trzeba podchodzic rozsadnie i byc ostroznym, ale trzeb sie cieszyc z tego cudu [emoji173]️

Ja tak bym zrobila. Wiesz chodzi nawet o plan jak schodzic z lekow, na co zwrocic potem uwage. Zawsze lepiej zeby ktos z kliniki Cie pokierowal i wszystko sprawdzil, co tam w brzuszku slychac [emoji4]
Daj znac jak ustalisz termin wizyty [emoji4]

Dziekuje, tak zrobie, klinika polecila lekarza w Londynie, z ktorym czesto wspolpracuje wiec tam musze ustalic jakis termin na peherzyk a na serduszkowa w miedzyczasie umowie sie do kliniki.

reklama
Do góry