reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Moreme, od pół roku mieszkam w Przywidzu, wcześniej mieszkałam koło Kolbud, a tak w ogóle to pochodzę z Gdańska Wrzeszcza.
Mam już duże dzieci 15 i 13 lat są to córcie Tatusia takie książkowe, obsesyjnie pragnę Synusia. Pierwszy raz tak bardzo bardzo czegoś pragnę. Nie jestem pierwszej młodości babeczką, i wydaje mi się że mam mało czasu.
Przywidz kojarzę;-)Kolbudy zresztą też, bo to wszystko jakby w regionie:blink: Z tym, że nie jesteś pierwszej młodości to troszkę przesadziłaś:tak::-D Ja też do najmłodszych nie należę:szok: :cool::cool2:Życzę w takim razie upragnionego synusia i gratuluję dwóch córeczek:tak:

reklama
dzien dobry lasunie..
ja juz dawno po pracy,dzisiaj sie nic a nic nie narobilam,,siedzialam anjpierw 3 godiz z kawka,bułeczka i ciachem(bod zieci były w tertrze),a, potem miałam poł godz jednej lekcji,,wiec od rana juz w sumie u mnie weekendzik...

Testuj, testuj jeszcze raz. Beta co dzień wzrasta i może jest fasolinka. Napewno piwinnaś iść do gina.
Ewcia81 trzymam kciuki za fasolke. Testuj i daj znac co i jak.
Ja dziś umieram, bo wczoraj z T poszaleliśmy tz. z tego cłago rozżalenia z powodu braku fasolki chciałam sie upić. Czego nadmieniam nigdy nie robie, bo nie lubie i mam słaba głowe. Zrobiłam kolacyjke, przystaweczki, postawiłam dwa kieliczki i schłodzoną wódeczke. Nawaliłam się jak szpadel, az wstyd się przyznac. T przerażony - hehhe fajną mine miał. Troszke odreagowałam, ale dziś umieram. Kręci mi się w głowie i ciągle chce mi się wymiotować. Do pracy nie poszłam, bo nie byłam w stanie. W sumie to jak miałabym iść z muszlą klozetową przy buzi :) zadzwoniłam do szefa i wziełam urlop na dziś. Ale mi wstyd. Tak sie upić niemiłosiernie, ale chyba tego potrzebowałam. Nadmieniam, iż pierwszy raz tak zrobiłam. W sumie wódkę p[iłam w życiu z 5 razy i to tak kurtuazyjnie. Lece - chyba się przespie.:oo2:
mamusia synusia nie dziekuje,ja czekam do neidzieli jak nie bedzie @ to zatestuje drugi raz,,ale poczekam,,bo po co sie rozczarowc,(ach jak nie ubie niepewności)...
a co do twojego picia,super,ze tak sie wyluzowałaś,,bidna chorujesz teraz,,ja nie lubie zawsze dnia po piciu,,bo wtedy tez zawsze zdycham,,powodoznka,,oby wsyztsko juz poszlo i by szybko akcyk minał..

No i chciałam Wam pokazać dwa zdjątka mojego puchaciątka :-):-)
jedno z 7t1d a drugie z 8t4d i raczej nie musze mówić które jest które:tak::tak:
śliczne ślicnzości,,ale widac jak rośnie twoje amleństwo,,superrrrrrr

Cześć dziewczyny.
Chcemy z mężem starać się o dzidzi dlatego profilaktycznie udałam się do gin czy wszystko jest ok i okazało się że mam nadżerkę i właśnie ją lecze jednak potrwa to jeszcze z 3-4 tygodnie. (a myślałam że jestem zdrowa i jest wszystko ok). Jestem normalnie załamana tym czekaniem. Chciałabym już spróbować i mieć już dzidzi pod serduszkiem. Chyba musze być bardziej cierpliwa.
Pozdrawiam was wszystkie i gratuluje małych fasolek:-)
ja tez mam nadżerke i lekarz nie bedzie mi jej leczyl,bo jak chce zajsc w ciąze to niby po porodzie sama sie wchlania,,dlatego anarzie spokoj,,cyt robilam i jestd obra,,,takz eja tam czekam na fasolinke999kiedyss

:-D Ewcia, Antiope trzymam kciuki, mam nadzieje ze to fasolki- powodzenia,:-D
:-) Wszystkim zycze udanego wieczorku
nie dziękujemy,,,nom ciekawe kiedy sie wsyztsko wyjasni,,,

Ewcia81 - to plamienie za długo trwa, żeby to była inplantacja (tak myślę), to już 6 dzień. Pozatym był jeden dzień przerwy i znowu. No i nie mam żadnych objawów ciążowych. Trochę mi tylko ostatnio niedobrze, ale to za wcześnie jak na ciążę.
.
lepiej kochana wybierz sie do tego gina,,bo cos za długo właśnie plamisz,,,buzka,,,,a jak dzisiaj???
u mnie nic,,zero @,,ale ja czekam...

Pewnie masz rację Puchatko. Pójdę w przyszłym tygodniu.
no to dorze...

Ewciu,Antiope trzymam za was mocno kciuki :tak::tak::tak:. U mnie jeszcze nic nie wiadomo a do testu zostały 6 dni .....
:-):-):-):-)
nie dziękujemy,,a tobie tez powodoznka ogromniaste...

Hej dziewczynki! Przyszła @. Czuję się fatalnie. Musiałam zwolnić się z pracy, bo myślałam, że nie wytrzymam z bólu. Łyknę tylko jakąś pigułę i idę spać. Jeśli chodzi o psychikę, to nawet nie jestem rozczarowana, bo czułam, że nic z tego nie będzie.

Hej dziewczynki! Przyszła @. Czuję się fatalnie. Musiałam zwolnić się z pracy, bo myślałam, że nie wytrzymam z bólu. Łyknę tylko jakąś pigułę i idę spać. Jeśli chodzi o psychikę, to nawet nie jestem rozczarowana, bo czułam, że nic z tego nie będzie.
oo kochana bardzo mi przykro,,ale dobrze,ze nie byłas nastawiona az za bardzo,,,,a ja czekam na @,,,ale tez sie wogole nie anstawiam...w niedziele zatestuje z rana jak nic sie nie pojawi do neidizeli...

witajcie wieczorkiem dziewczynki :-):-):-)

dzisiaj jadąc do szkoły przeżyłam koszmar :-:)-:)-(
to cud ,że nic mnie i innym ludziom się nic nie stało
busowi w ktorym jechałam urwalo się koło ……. kierowca zdąrzył ładnie wychamować i skończyło się to wszystko lekką paniką.
Zanim dojechałam do szkoły zmarzłam jak nie wiem :(( i cała jeszcze sie trzeslam z nerwów :(((

Na dodatek ludzie ze szkoły próbowali mnie dzisiaj wyprowadzić z równowagi :dry::dry::dry:
wyporzyczylam sobie kilka książek o tematyce psychologicznej bo przecież na takim kierunku jestem a psychologia to moj konik:tak::tak::tak:
wychodząc z bibloteki podeszła do mnie osoba z równoleglej grupy i do mnie czy wyporzyczylam całą biblotekę?
Normalnie mi cisnienie ruszyło i troche się na nią wykrzyczałam z tego wszystkiego……..
Wrrrrr co za ludzie, to moja karta bibloteczna i moge przecież wyporzyczyć ile chce i co che……..

Wiec popołudnie niezbyt udane :szok::szok::szok:

Antiope szkoda,że @ przyszla :-:)-:)-(

Ilonka jak tam u ciebie,,,niedługo bedziemy wiedziec na cyzm stoisz co?? kiedy ma @ przyjśc albo to testowanko,,czyzby 5 dni??
A tymi ludzmi sie wogóle nie przejmuj,,,ja tam zawsze zlewałam to,,,po co sie wkurzac przez innych obcych...

A ja dalej @ nie mam,,ale jak Antiope dostała,,to ja chyba tez dostane,hehe,,,,tak czuje,,,,
Dzisiaj moze kupie tego testa i jutro rano zrobie sobie,,to wtedy będe wiedizała na cyzms toje,,i czy mam czekac na @ czy moze juz nie:-p:sorry2:...

Antiope no własnie,,dobrze,ze nie rezygnujesz z lekarza...

reklama
A ja dalej @ nie mam,,ale jak Antiope dostała,,to ja chyba tez dostane,hehe,,,,tak czuje,,,,
Dzisiaj moze kupie tego testa i jutro rano zrobie sobie,,to wtedy będe wiedizała na cyzms toje,,i czy mam czekac na @ czy moze juz nie:-p:sorry2:...
...
A może jednak nie. Trzymam kciuki. Daj znac jakby coś.

misia, gosiaczek1973 witam i życze powodzonka.

Antiope oj szkoda, ale przynajmniej już się nie męczysz. Teraz podejdź do tego tak, że przynajmniej znowu możesz zacząć staranka. A do gina idź obowiązkowo.

idarnowska współczuje Ci takiego dnia. Niestety zdarzają się takie. Ja np. wczoraj to wsciekłam się chyba jak nigdy w życiu. Chodze juz od dłuższego czasu leczyć zęba kanałowo. wydałam już na niego 250 zł i zapląbowane mam już kanały. W środe miałam iść już wypełnić do końca mój żabek, a tu wczoraj w pracy podczas jedzenia kanpaki coś mi chrupneło. Nie będe opowiadac szczególów, ale w każdym razie skończyło się na tym, że musiałam biegiem lecieć do dentyski u mnie w pracy (ogólnie do niej zawsze chodze, ale była akurat na zwolnieniu jak bolał mnie ten ząb, więc zaczełam go robić gdzie indziej i miałam skończyć u tej dentystki co mi zaczeła go robić), bo ząb mi sie połamał (skruszył). Wyciągneła mi kawał zęba. Został mi w zasadzie korzen i kawałeczak wewnętrznej ściany zęba i dziura w dziąśle. Poprostu bajer. Moja dentyska powiedziała, że zostało już tylko zrobienie koronki, ale też niewie czy da rade, bo moge mieć marne korzenie. Dobrze, że to piatka i tak nie widac. Normalnie mówie wam jaki to był dla mnie szok jak uświadomiłam sobie, że straciłam zęba. Normalnie, aż się pobeczałam. I do tego te 250 zl wydane na marne. Złość mnie bierze.

Do góry