1
174974
Gość
Mi w sumie tez, ale jakby była dziewczyna to podwójna radość. U mnie w rodzinie sami chłopcy. ;pJa licze tylko na to żeby się w ogóle udało, a czy chłopak czy dziewczynka to wsio mi ryba![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi w sumie tez, ale jakby była dziewczyna to podwójna radość. U mnie w rodzinie sami chłopcy. ;pJa licze tylko na to żeby się w ogóle udało, a czy chłopak czy dziewczynka to wsio mi ryba![]()
Ja mam podejście takie: zajść, donosić, urodzić zdrowe. A co będzie to nieważne [emoji4]Ja licze tylko na to żeby się w ogóle udało, a czy chłopak czy dziewczynka to wsio mi ryba![]()
To oczywiście jest najważniejsze.Ja mam podejście takie: zajść, donosić, urodzić zdrowe. A co będzie to nieważne [emoji4]
Mi w sumie tez, ale jakby była dziewczyna to podwójna radość. U mnie w rodzinie sami chłopcy. ;p
A wczorajsze.Widzę nowe zdjęcie
Bardzo ładna dziewczyna z Ciebie [emoji4][emoji4]
Ja długo płaciłam za bete 56 PLN [emoji33]
Teraz znalazłam na szczęście tańsze laboratorium i place 27 [emoji846]
Ja mam identyczne [emoji4]Ja mam podejście takie: zajść, donosić, urodzić zdrowe. A co będzie to nieważne [emoji4]
Mi sie zawsze marzyła dziewczynka [emoji7] oczywiscie mam chłopca[emoji23] jeśli kiedys wrocimy do tematu starań to znow pewnie bede marzyc o córce [emoji3]Ja licze tylko na to żeby się w ogóle udało, a czy chłopak czy dziewczynka to wsio mi ryba![]()
Ja w poprzedniej ciąży przytulałam się przed owu z 2 dni i w owu więc pewnie był chłopiec [emoji14] ale to tylko przypuszczenia [emoji14] i poroniłam to może teraz lepiej celować w dziewczynkę hahaMi sie zawsze marzyła dziewczynka [emoji7] oczywiscie mam chłopca[emoji23] jeśli kiedys wrocimy do tematu starań to znow pewnie bede marzyc o córce [emoji3]
Tylko jak tak sobie myślę to strach mnie bierze ... moja siostra niestety miala problemy zeby szczęśliwe donoscic dziewczynke.. w sumie 7razy byla w ciazy z czego 3pierwsze bezproblemowe bo chłopcy.. dwie kolejne ciaze stracone dziewczynki[emoji22] za trzecim razem sie udalo choc nie bez problemów wiec ma jedna corcie no i w tym roku tez w ciazy była.. tez miala byc dziewczynka i niestety.. [emoji22]
Poważnie ? To u mnie jakieś ceny z kosmosu normalnie :/