lafantynka
Fanka BB :)
O kurka wodna ale ci wystrzeliła!! Super!!Różnie to bywa. U mnie z 309 wzrosła do 1166 w około 68 godzin a był jeden zarodek![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurka wodna ale ci wystrzeliła!! Super!!Różnie to bywa. U mnie z 309 wzrosła do 1166 w około 68 godzin a był jeden zarodek![]()
A dlaczego rozwiązanie miesiąc przed terminem? Zaczęło się odklejać łożysko czy profilaktycznie, bo Lenka była już wystarczajaco rozwinięta aby sobie poradzić po tej stronie?łożysko centralnie przodujące, spory horror - lekarze byli mocno przestraszeni więc i mnie straszyli
ma to jedną małą zaletę - ominęły mnie badania przezpochwowe ginekologiczne przez całą ciążę![]()
Nooo.. a po kolejnych 4 dobach była coś około 5300. Więcej nie badałam, bo i tak rodzina patrzyła na mnie jak na wariatkęO kurka wodna ale ci wystrzeliła!! Super!!
Pewnie, że pamiętam. Ja z różnym natężeniem pisze ale czytam dość często wpisy na forum. Jasne, rozumiem że wolisz zostać anonimowa.Dziękuję! Nie myślałam, że ktoś poza Joasią mnie jeszcze pamiętaurodziłam 2 miesiące temu, ale to było ponad miesiąc przed czasem.
Jeśli chodzi o foty to w tak delikatnym temacie (kd) wolę pozostać incognito
a jak Ty? będzie jeszcze kolejny członek rodziny??
Hahaha no to psikustylko, że moje zalecenia to są wydrukowane z maila, bez żadnej pieczątki, podpisu czy nawet odcisku palca [emoji14] no i podesłane z adresu zawierającego w nazwie ptaszka skowronka![]()
Zobacz Mieciu co Novum o crinone mowi:
HihihNooo.. a po kolejnych 4 dobach była coś około 5300. Więcej nie badałam, bo i tak rodzina patrzyła na mnie jak na wariatkę![]()