justjestem
Moderatorka
Moj zuczek jeszcze nie rozumie i dlugo pewnie nie bedzie rozumial [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno wymioty kilka razy dziennie są w normie, a jak więcej to trzeba się zgłosić do lekarza, ale mogę się mylić, nigdy nie wymiotowałam. A ty ile razy dziennie wymiotujesz?Czesc dziewczyny dzisiaj 7 tydzien sie zaczal. W 5 bylam u lekarza, nastraszyla pustym jajem. Czekam jak na szpilkach do nastepnej wizytypozdrawiam wszystkie ktore wymiotuja od rana do nocy blee
![]()
Ja dzieciom jeszcze nie mówię, bo ciężko będzie im wytłumaczyć, starsza zrozumie, ale młodsza będzie codziennie dopytywać kiedy i kiedy, bo nie zrozumie wszystkiego.dokladnie. nic sie nie liczy tylko zdrowie fasolki.
Moja corka juz by chciala czuc ruchy dzidziusia hehe doczekac sie nie moze.
troszke zaluje ze taka duza roznica ale nie czulam sie wczesniej gotowa.
Na 3 kwietnia. Długie cykle mam. [emoji4]To na kiedy masz termin? Może załapiesz się jeszcze na marzec.![]()
Mój tata ma siostry bliźniaczki. I już mam jedno dziecko więc trochę się boję, że z 3 maluchów nie dam rady.Bliźniaki są fajnie. Skąd takie obawy u Ciebie... masz predyspozycje genetyczne?
Mój też za mały, ale odkąd jestem w ciąży to ciągle mi bluzkę podnosi i brzuch ogląda. [emoji23]Moj zuczek jeszcze nie rozumie i dlugo pewnie nie bedzie rozumial [emoji4]
Mój też za mały, ale odkąd jestem w ciąży to ciągle mi bluzkę podnosi i brzuch ogląda. [emoji23]
Witaj, miło że się ujawniłaś. Życzę spokojnej ciąży.Cześć dziewczyny
W tej ciąży postanowiłam się ujawnić , a nie być tylko cichym obserwatorem
Dzisiaj jestem w 5+4 dni, wczoraj miałam robione usg był pęcherzyki 21mm i echo zarodka , że względu na bóle brzucha , pleców i płomienie mam zalecony duphaston i no spe. Następna wizyta 5 września już u mojej lekarki mam nadzieję, że wszystko ładnie się rozwiniegratuluję wszystkim przyszlym mamusiom
![]()
Piękne krechy! Długie masz cykle?Siknelam jeszcze przed chwila [emoji4]Zobacz załącznik 888099