reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hmm chodzić chodzę, ciężko ale daje radę, tylko z pokarmem gorzej. Na razie nic nie ma..
Przyjdzie pokarm spokojnie. Dostawiaj dzidzię tylko. Dziewczyna ode mnie z sali miała cc i pokarm przyszedł w 3 dobie a mówiła że już od 7 mca musiała chodzić z wkładkami w biustonoszu bo jej się lało. A po porodzie zanikł. Piersi miała konkretne a tu taki psikus. Ale przystawiała dzielnie, mały się darł wniebogłosy i musiała dać mm. Ale w 3 dobie ją zalało aż słychać było jak mały cmoka i łyka ☺

reklama
Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak :) dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Gratulacje!! Ale super, ze tak szybko poszlo. Co ile mialas skurcze?

Ja caly czas bylam nastawiona na termin a teraz im blizej tym bardziej zaczynam watpic, ze maluch wyjdzie na czas ;) Chcialabym miec to juz za soba a z drugiej strony stresuje sie :D
Ja mam tak samo z jednej strony już bym chciała, a z drugiej się boje :p Pozwoliłam mężowi w końcu zrobic herbatę z liści malin, niech się cieszy :D a ja spróbuje czy to dobre i wg cos warte hehe

Oluś to bardzo terminowy i szybki chłopak :) dokladnie w terminie o 8.50 przywital rodziców. 3520 i 54 cm. Do szpitala przyjechaliśmy o 6.40 z 8 cm rozwarcia i nie zdążyli podać antybiotyku także się musimy dodatkowo monitorować.
Ja w miarę ok się czuję tylko jestem zmęczona a usnąć nie potrafię z tych emocji.
Gratulacje! :) terminowy chłopak :)

To ja te płatki mam i leżą. Wkurzają mnie te paprochy co zostają :/
A to są takie jak chusteczki nawilżane. Tylko że suche. I albo na sucho ich używasz a jak na mokro chcesz to moczysz w wodzie i nie masz w tym chemii jak w tych gotowych nawilzanych
No to super bo ja w ciągu dnia to właśnie wodą z odrobiną mydełka bambino myje pupę.
A od kiedy mają być w Lidlu?

Witam w klubie poporodowych patykow.
Źle się czuję bo jestem chudsza niż przed ciąża.. Za niedługo to będę wyglądać jak przed ciąża z Aleksem. Jak kosciotrup. Jedyne co mi zostało to faldka skóry nad cięciem. Ale skóra się obkurczy i ani śladu nie będzie tylko potem blizna w postaci ledwo widocznej białej kreski. Zobacz załącznik 888155
No następna mnie stresuje z tą figurą.
Super☺

reklama
Do góry