reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziewczyny zaginęłam w akcji - wiem, przepraszam, wybaczcie, ale chwilowo nie mam czasu i głowy by na forum zaglądać. A to praca, a to dzieciaki. Ciągle coś. :)
Byłam na wizycie... I Pani doktor nie zaakceptowała moich wyników bety zrobionych prywatnie w laboratorium tylko dała skierowanie na zrobienie ich ponownie.
W ogóle jakąś średnio przyjemna była i nawet Bąknęła coś ze jeszcze jedno dziecko nie podrosło, a już drugie... I że to, że ja się na ciążę czuje, nie oznacza że w niej jestem... Ręce mi opadły mówię wam... Także lekarza zmienię z pewnością... Mam nadzieję że u was wszystko ok. U was wszystkich oczywiście. :) postaram się nadrobić wszystko i być z wami częściej... Teraz niestety nie mam czasu by nadrobić te... O matko duuużo stron :)
Co za babsztyl. A co jej do tego ile masz dzieci i w jakim wieku... no szok.

reklama
Jestem po wizycie, lekarz kazal brac magnez i doraznie no spe na te moje bole, na usg nie byl pewien, ale.chyba widzial pęcherzyk malenki, endometrium grube 16 mm, zadnych torbieli ani krwiakow, w razie problemow mowil ze mam jechac na ip. Takze jak na dzien dzisiejszy jest ok :) kolejna wizyta w kolejny pt ale u innego lekarza.

No u mnie już 8+3tc będzie. To nawet bliźniaki odróżnić się da.
emoji3.png
Planuje w tej ciazy byc cierpliwa i pojsc w 8tc- to taki przełomowy tydzien w pierwszym trymestrze.
W pierwszej ciazy strasznie wariowalam i chodzilam na usg co dwa tyg.

A juz ktoras byla na usg? [emoji4]
Ja nie byłam jeszcze u gina :) według aplikacji (choć jej nie ufam) jestem w 5+2..wizytę mam dopiero 23 sieprnia będzie to ok 6+4... Nie chciałam się spieszyć żeby coś więcej zobaczyc... Pzatym mój ginekolog ma takie straszne kolejki mimo że prywatny :/ czekam z niecierpliwością... Mam nadzieję, że już będzie serduszko. Tymczasem pozdrawiam was z pociągu... 4 h podróży przede mną jeszcze.. A ciężko mi wysiedziec.

Badania żadnego... Powiedziała że jak zobaczy wyniki to dopiero uwierzy i że ona z tych lekarzy co to na początku ciąży ręce z dala od macicy trzymają... Może się brzydzi
Albo zazdrości bo jej macica chyba już uschła... (bosz... Jaka ja się wredna robię... :)
Normalnie wróżka nie lekarz...

Heda oj tak my, 40 km niecałe od Zurych ale ma coś w sobie magicznego to miejsce. I woda jaka czysta, błękitna [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry