reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

M
No właśnie i to też jest dziwne , że dziecko podobno samo sobie normuje ile zjeść z piersi. A czasem po prostu je i je a później wymiotuje z przejedzenia :/
Moja Marta jadla piersi przez godz. Najpierw jedna 30 min i potem poprawiała druga. Jak wróciłam do karmienia po półpasiccu to już karmiłam jedna piersią na jedno karmienie. I powiem Ci, że ona do dzisiaj jak coś jej bardzo smakuje to ciężko z ograniczeniem ;).

reklama
M

Moja Marta jadla piersi przez godz. Najpierw jedna 30 min i potem poprawiała druga. Jak wróciłam do karmienia po półpasiccu to już karmiłam jedna piersią na jedno karmienie. I powiem Ci, że ona do dzisiaj jak coś jej bardzo smakuje to ciężko z ograniczeniem ;).

Bardzo ładna dziewczynka z niej ❤️
A co do karmienia, to mam nadzieję , że u każdej z nas się unormuje i będzie jak należy :) moja mala się męczy z brzuszkiem ciągle .. nie wiem czy po tym espumisanie nie jest gorzej , czy to tylko zbieg okoliczności ..
A jak Leo ? Grzeczny ?:)

Moja córka jeszcze brata nie poznała może jutro jak będziemy wychodzić albo w piątek jeśli będzie chciała jeszcze zostało do piątku i cioci. Ciekawa jestem jak zareaguje.

Moje dwa największe skarby [emoji173]️[emoji173]️
Zobacz załącznik 888411 Zobacz załącznik 888412
Jaka córka szczęśliwa [emoji7]
Mój starszak też zakochany w bablu.
Jakby mogl to by ją zacałował na śmierć [emoji7][emoji23]
IMG_20180815_091544_740.jpg

Załączniki

• IMG_20180815_091544_740.jpg
    IMG_20180815_091544_740.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 430
Moja córka jeszcze brata nie poznała może jutro jak będziemy wychodzić albo w piątek jeśli będzie chciała jeszcze zostało do piątku i cioci. Ciekawa jestem jak zareaguje.
Będzie szczęśliwa . Marta Leo całuję, głaszcze, włącza mu misia, którego kupiła. Ale ona taka szybką, że w niektórych momentach serce mi staje ;).

Bardzo ładna dziewczynka z niej ❤️
A co do karmienia, to mam nadzieję , że u każdej z nas się unormuje i będzie jak należy :) moja mala się męczy z brzuszkiem ciągle .. nie wiem czy po tym espumisanie nie jest gorzej , czy to tylko zbieg okoliczności ..
A jak Leo ? Grzeczny ?:)
Leo ogólnie grzeczny, ale wrzasku też potrafi narobić. Zaczęliśmy karmienie o 11 po 12 zasnął i jeszcze sobie śpi, czasami pomruczy jak kotek.
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 488
W ogóle teściowa z mężem wczoraj od razu wsiedli w samochód i przyjechali do wnuka ❤️. Dzisiaj już pojechali do domu. A mają do nas prawie 600 km.

Z teściowa zrobilysmy projekt na Leo biała szafę. Dzisiaj rano że swoim mężem już mi ją obkleili. ❤️. Ciekawa jestem jak wygląda na żywo
666D4117-A9A4-4511-9E40-0D7AEFA72BAC.jpeg

Załączniki

• 666D4117-A9A4-4511-9E40-0D7AEFA72BAC.jpeg
    666D4117-A9A4-4511-9E40-0D7AEFA72BAC.jpeg
    79,9 KB · Wyświetleń: 448
reklama
Do góry