reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Recepta do Krakowa nie doszła ile tam będzie do zapłaty za tym pobraniem ?? Abym mogła dzisiaj jeszcze się przygotować ile zapłacić ;) a z receptami nie mam problemu leki mam brać do 12 tyg wiec jeszcze koło 5 tyg i potem zacznę schodz u mnie bardzo drogi jest lutinus bo kosztuje 270 a jak dobrze poszukam to za 220 dostanę najtaniej wiec u aski kosztuje 110 to jest duża różnica cenowo mam nadzieje ,ze do jutra przyjdzie ;)
Nie pamietam dokładnie ile. Hmmm chyba około 12zl. Ja płace 154zl

reklama
Kochane, dostalam dzisiejsze wyniki. Beta w 14dpt byla 1874, a dzis 17dpt jest 4867. Sredni przyrost na dwie doby 89%. Myslicie,ze jest ok bo przyrost zwolnil troche. Wczesniej mialam srednie dwudniowe przyrosty po 119% i 135%. Wg kalkulatora ok ale przyrost nie tak wysoki jak wczesniej, Co myslicie? Jak u was bylo?
Tradycyjnie progesteron niski 4.68. Czekam, na telefon z kliniki zeby jeszce raz o tym progesteronie pogadac I wymuszam ten prolutex.

Kochana ale przyrost jest super przeciez

Rozmawialam z klinika, dr powiedzial, ze beta bardzo ladna i ze duphaston brac tak jak bralam, ale jednak nalega zebym zmienila crinone 2 x 1 na lutinus 3 x 2 bo to sie duzo lepiej wchlania i jest lepszy od crinone ktory mi zapisal dr G. Wiec chyba tak musze zrobic. W koncu tez drozszy dziad to moze i lepszy, a kij go wie. Prolutexu nie chce zapisac mowi,ze nie trzeba.

reklama
Istra gratuluje!! Który to tydzień?
Nawet nie chce się denerwować-te szczepienia są bardzo bolesne(przynajmniej ja takie miałam )
Accofil podają na Kir - u mnie Genotyp BX.
Czasem sobie myślę,że najlepiej to żadnych badań nie robić ...
A napisz mi Istra co u Ciebie finalnie pomogło?

Ja jestem po 3 stymulacjach. Przy czwartym transferze zaskoczyło ale skończyło się w 7 tygodniu:( Udany 6 transfer (wczoraj skończyłam 36tc:)), który był zarazem pierwszym z nd i to chyba finalnie pomogło najbardziej.

Do góry