reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć dziewczyny ,ja cały tydzień pracowałam na noc ,więc nie miałam nawet siły pisać.
Doczytałam ostatnie posty i oczywiście trzymam kciuki za Ciebie Ewciu i Ciebie Ilonko!!!
Asiu ,witam Cię baaardzo serdecznie.
Antiope ,hej hej:-)
Buziaki dla Was,dzieciaczków i f....;-)

reklama
Nie dziękuj Ilonko ,podziękujesz jak zobaczysz 2 kreski na teście...;-):tak::-):-D
Ja mam teraz problem,bo pod koniec sierpnia miałam normalną @,we wrześniu (po 31 dniach-jak zwykle) miałam plamienia przez 3 dni,ale bardzo,bardzo skąpe,a teraz w październiku także miałam plamienie takie bardzo ciemnobrązowe,czasem kojarzyło mi się to z kolorem fusów od kawy.Byłam u lekarza,ale dowiedziałam się tyle co nic...:wściekła/y:
Wydałam kasę,a lekarz raz mówił tak,a potem tak i z tego wszystkiego nic nie wiem...:wściekła/y:
Może jutro,albo pojutrze zatestuję...:tak:
Buziaczki!!!:tak:

Witajcie laseczki w niedzielny poranek:-);-)
Ewcia i Ilonka kiedy testujecie?
Ja testowałam kilka dni temu, ale to było tydzień przed planowaną @, bo już nie mogłam wytrzymać:crazy::crazy::crazy: i oczywiście jedna krecha:rofl2: Jakoś nie mam cierpliwości w testowaniu:eek:

dzien dobry dziewczyny...
u mni kiepsko dzien sie zaczał,,wstałam lewą noga dizsiaj,,wsyztsko mnie wkurza i to dosłownie wsyztsko...:crazy:
testowalam i co...dupa...to co myślałam jedna kreska,,dobrze,ze sie wogole nie nastawialam na dwie,,,czyli od nowa staranka,,ale boże ilez można..ach...a ja jeszcze M w domu raz an ruski rok...

Witajcie laseczki w niedzielny poranek:-);-)
Ewcia i Ilonka kiedy testujecie?
Ja testowałam kilka dni temu, ale to było tydzień przed planowaną @, bo już nie mogłam wytrzymać:crazy::crazy::crazy: i oczywiście jedna krecha:rofl2: Jakoś nie mam cierpliwości w testowaniu:eek:
no witajw klubie ,ja tez atka niecierpliwa,,,,,

Nie dziękuj Ilonko ,podziękujesz jak zobaczysz 2 kreski na teście...;-):tak::-):-D
Ja mam teraz problem,bo pod koniec sierpnia miałam normalną @,we wrześniu (po 31 dniach-jak zwykle) miałam plamienia przez 3 dni,ale bardzo,bardzo skąpe,a teraz w październiku także miałam plamienie takie bardzo ciemnobrązowe,czasem kojarzyło mi się to z kolorem fusów od kawy.Byłam u lekarza,ale dowiedziałam się tyle co nic...:wściekła/y:
Wydałam kasę,a lekarz raz mówił tak,a potem tak i z tego wszystkiego nic nie wiem...:wściekła/y:
Może jutro,albo pojutrze zatestuję...:tak:
Buziaczki!!!:tak:
no niexle,,ci lekarze,,ach szkoda słów..powodoznka w testowaniu...

Cześć dziewczyny ,ja cały tydzień pracowałam na noc ,więc nie miałam nawet siły pisać.
Doczytałam ostatnie posty i oczywiście trzymam kciuki za Ciebie Ewciu i Ciebie Ilonko!!!
;-)
no z amnie to nie am sensu,hehehe

Asiu witaj....alez ty zapracowana,,dobrze ze weekendy istnieja,,to troszke lżej...
No to ja wogole przechodze do nastepnego starania,,czyli cykl 5...:-:)-p:sorry:

dzien dobry dziewczyny...
u mni kiepsko dzien sie zaczał,,wstałam lewą noga dizsiaj,,wsyztsko mnie wkurza i to dosłownie wsyztsko...:crazy:
testowalam i co...dupa...to co myślałam jedna kreska,,dobrze,ze sie wogole nie nastawialam na dwie,,,czyli od nowa staranka,,ale boże ilez można..ach...a ja jeszcze M w domu raz an ruski rok..
No to ja wogole przechodze do nastepnego starania,,czyli cykl 5...:-:)-p:sorry:
Widzę Ewcia, że możemy sobie podać rękę. Ja też się niby nie nastawiałam na dwie, ale jak zobaczyłam tą różową samotnicę, to mimo wszystko byłam rozczarowana:baffled: Została nam Ilonka, może jej się udało w tym cyklu:tak:

Witajcie kochane w niedzielny wyborczy już nie poranek.
Na poczatku wszystkim przed teścikiem życze powodzonka, a tym z I udanego staranka. Przepraszam, że nie pisze do każdej oddzielnie, a nie mam dzis głowy, bo w czoraj był dalszy ciąg mojego pecha. Nie dość, że straciłam w piatek ząb to wczoraj chciałam powiesić pranie, a że było go dużo to chcialam powiesić bielizne na kaloryferze. Kaloryfer jest wysoko, więc mądrze wlazłam na kosz o bielizny i ... wyrżnelam głową w kaloryfer. Teraz pod lewym okiem mam limo jak 150. Całe spuchnięte i fioletowe. Normalnie porażka. Już to widze jak w pracy będą gadali. Najlepsze jest to, że jak powiem prawde, że walnelam sie w kaloryfer to nikt mi nie uwierzy. Wczoraj stary mial ochote na amory i stwierdziła, że musi mnie naprawde kochac skoro chce to robić z babą z podbitym okiem, bez zęba i do tego z ogromym krwiakiem na udzie (to odzielna historia, ale z tego tygodnia - śpieszyłam sie w pracy i wpadłam na kant biurka). Normalnie historia jak z komedii. A tak poważnie dziewczynki to co zrobić, aby limo znikło?? Przyłożyłam zimne i smaruje masłem, ale wyglada to okropnie.

Witajcie kochane w niedzielny wyborczy już nie poranek.
Na poczatku wszystkim przed teścikiem życze powodzonka, a tym z I udanego staranka. Przepraszam, że nie pisze do każdej oddzielnie, a nie mam dzis głowy, bo w czoraj był dalszy ciąg mojego pecha. Nie dość, że straciłam w piatek ząb to wczoraj chciałam powiesić pranie, a że było go dużo to chcialam powiesić bielizne na kaloryferze. Kaloryfer jest wysoko, więc mądrze wlazłam na kosz o bielizny i ... wyrżnelam głową w kaloryfer. Teraz pod lewym okiem mam limo jak 150. Całe spuchnięte i fioletowe. Normalnie porażka. Już to widze jak w pracy będą gadali. Najlepsze jest to, że jak powiem prawde, że walnelam sie w kaloryfer to nikt mi nie uwierzy. Wczoraj stary mial ochote na amory i stwierdziła, że musi mnie naprawde kochac skoro chce to robić z babą z podbitym okiem, bez zęba i do tego z ogromym krwiakiem na udzie (to odzielna historia, ale z tego tygodnia - śpieszyłam sie w pracy i wpadłam na kant biurka). Normalnie historia jak z komedii. A tak poważnie dziewczynki to co zrobić, aby limo znikło?? Przyłożyłam zimne i smaruje masłem, ale wyglada to okropnie.
O rany:szok::szok::szok: Mamusiasynusia uważaj na siebie kobitko. Dobrze, że sobie niczego nie połamałaś. Chyba tylko dobry korektor przykryje śliwkę. Ściskam:-)

reklama
Do góry