motylkowelove
Fanka BB :)
Ja teraz co 4 ...
Ale w stałym kontakcie z moja doktor . Później będę mieć co 2 jak już 30 tydzień wybije
Ale w stałym kontakcie z moja doktor . Później będę mieć co 2 jak już 30 tydzień wybije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja teraz co 4 ...
Ja mam wizyty co 4 tygodnie, w poprzedniej ciąży miałam co 3 ale ustaliliśmy z dr że robimy rzadziej, a jak coś będzie mnie niepokoilo to dzwonię lub przyjeżdżam wcześniej.A czy wy tez macie wizyty co 3 tyg?
Ja mam co 4 tyg, z możliwością podjechania w każdej chwili, gdyby mnie coś niepokoilo.A czy wy tez macie wizyty co 3 tyg?
Zazdroszcze ja mam remont w pokoju syna . sajgon w calym domu. Nie wiem jak ja to posprzątam ;( .czy wasze dzieci tez maja tyle zabawek.Ja dzisiaj bardzo aktywnie od rana, nasze mieszkanko w końcu ogarnięte po remoncie salonu I dziś przeprowadzalismy się od teściowej, musialam nas rozpakować, plus wzielam się za upranie I wieszanie firanek teraz leżę i odpoczywam. Oglądam łóżka dla syna bo czas na "dorosłe" I szukam inspiracji na fajna szafę do jego pokoju, bo chce dac zrobić na wymiar
Ja mam co 3 tyg a czasem co 2 tygA czy wy tez macie wizyty co 3 tyg?