Ja bardziej mam problem z "życiem" po nocnej zmianieZonaGraja podziwiam! Ja nigdy nie dalabym rady pracowac na nockach. Migreny by mnie wykonczyly
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bardziej mam problem z "życiem" po nocnej zmianieZonaGraja podziwiam! Ja nigdy nie dalabym rady pracowac na nockach. Migreny by mnie wykonczyly
Ja karmiłam do 11 miesiącaDziewczyny a karmilyscie piersia?
Natalia bądź kreatywna nie pisz tego samego... my sobie na majówki pójdziemy poczytać [emoji12] [emoji12]Macie instagrama ? Wczoraj mamaginekolog mówiła o tym że stres może powodować słabszy dopływ krwi do macicy więc dziewczyny nie stresować się, spokojnie proszę [emoji6][emoji4]
P.s. Tak zacznę kopiować moje wiadomości z majowek bo kurczę ciężko mi się rozdwoic i dwa razy pisać to samo[emoji28]
Wg suwaczka 6+5.Mam to samo. Ktory tydzien u Ciebie ?
Mój miał pół roku i ważył 11kg. Jak to dobrze, że zaczął chodzić jak miał 10 miesiący, bo w ciąży bym wykitowała8.5 kg? Ooo matko! Mój kloc dziś wazony i ma 12,5 kg na 13 miesięcyale ubrania też już na 92 musi .
Tak. Chociaż u mnie z wielkimi przejściami.Dziewczyny a karmilyscie piersia?
Nie miałam tak nigdy. Ale nie wiem czy w ciąży bym coś wzięła na własną rękę.Karmilam przez rokbardzo mile to wspominam.
Mam pytanie, jestem trochę zdezorientowana. Miala kiedys ktoras z Was takie duze grudki wydzieliny po usg dopochwowym? Nie mam pojecia, czy to infekcja, czy po prostu zel ktory byl na glowicy usg. I teraz nie wiem czy brac nystatyne czy odpuscic... hmmm.
A Córka się nie pobawi z bratem?A ja właśnie kończę swoją zmianę.... Marzę by się choć na chwilę położyć...ale przy moim małym szatnie i jego starszej pomocnicy raczej płonne me nadzieje....
![]()
Hahaha chociaż tyle [emoji3] kreatywna w ciąży jak zamiast mózgu robi się kalafior [emoji28] kurczę ale będę się starać [emoji16][emoji6]Natalia bądź kreatywna nie pisz tego samego... my sobie na majówki pójdziemy poczytać [emoji12] [emoji12]